Trăiește în stil Alfresco cu mobilier din ratan

Descoperă mobilierul de exterior din ratan Alfresco, unde stilul este însoțit de caracterul practic. Ne place mobilierul din ratan pentru că este foarte versatil, poți să-l utilizezi pentru a proiecta un aranjament la țărmul mării sau un loc de inspirație boho. Farmecul său mereu la modă face ca spațiul tău în aer liber să rămână în tendințe în anii următori. Descoperă seturile noastre de luat masa, soluțiile practice pentru grădină și ideile elegante pentru balcon. Îți vei înfrumuseța spațiul cu această colecție perfectă pentru fiecare stil și necesitate. Citește mai mult...

Cină festivă cu stil, în aer liber

Organizează o cină în aer liber cu mobilierul din ratan în stil Alfresco. Descoperă seturile noastre șic pentru luat masa, perfecte pentru a crea un spațiu confortabil, unde poți împărtăși momente memorabile sub cerul liber.

Descoperă totkeyboard_arrow_right

Adu eleganța ratanului la mesele în aer liber

 

Soluții practice de exterior din ratan

Bucură-te de utilizarea cu ușurință a mobilierului modular din ratan pentru a proiecta decorul perfect în curtea din spate. Piesele noastre de exterior sunt elegante și ușor de întreținut sau de mutat, în funcție de nevoile tale.

Descoperă totkeyboard_arrow_right

Mobilier din ratan care îmbină funcționalitatea și stilul

 

Design elegant din ratan pentru balcon

Spațiu mic, design grandios și minunat în aer liber! Descoperă selecția noastră de mobilier din ratan pentru a găsi piesele potrivite pentru balconul sau grădina ta mică.

Descoperă totkeyboard_arrow_right

Adaugă stil și eficiență în spațiile mici

 

 

Împărtășește frumusețea vieții în aer liber

 

Intră în galeria noastră #sharemevidaxl pentru o explozie de inspirație! Descoperă cum alții își creează spațiile de locuit în aer liber din ratan și lasă-te purtat de vibrațiile de exterior.