Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK
top banner

Cauți un hobby interesant? Citește sfaturile noastre aici!

   

Există oameni cu 1001 hobby-uri și oameni care încă se întreabă ce ar dori să facă pentru a se relaxa puțin. Mai ales pentru ultimul grup, avem câteva sfaturi pentru activități care îți vor oferi energie și îți vor permite să îți dezlănțui creativitatea

 

 

Relaxează-te cu hobby-uri creative

 

Când te întorci acasă după o zi lungă de lucru, este frumos să te poți relaxa puțin. Unii oameni merg la o alergare, merg pe bicicletă sau doar stau pe canapea la o sesiune de "Netflix and chill", dar există și alte lucruri pe care le poți face cu timpul tău liber! La vidaXL avem câteva produse distractive care te pot ajuta să îți dezvolți un nou hobby.

 

Poți face niște muzică


Ai visat întotdeauna la o carieră în muzică? Atunci, vidaXL este locul ideal unde poți găsi multe instrumente muzicale pe care le poți obține la un preț corect. Alege clarinetul sau trompeta, sau fă-ți vecinii să înnebunească cu un set de tobe sau un cimpoi. Deoarece aceste instrumente sunt mult mai ieftine decât în majoritatea magazinelor de muzică, ele reprezintă modalitatea perfectă de a testa dacă acest hobby interesant este pentru tine.

 

Fă-ți propriul tău vin


Un hobby creativ, care este destul de diferit, este vinificația. La vidaXL vei găsi mai multe prese de fructe. În curând vei putea oferi oaspeților tăi ceva diferit față de vinul standard de la supermarket! Îți recomandăm să guști vinul înainte de servire!

 

Lasă creativitatea să zburde


Ai vrea mai bine să faci ceva cu mâinile tale? Atunci poți să lași imaginația ta să zburde cu ajutorul mașinilor noastre de produs insigne, țesăturilor, și multe altele pentru a crea ceva frumos. Dorești mai degrabă să urmezi un plan? Atunci aruncă o privire asupra seturilor noastre de machete care includ bărci 3D, biserici sau motociclete.

Sortează după:
Bestseller
Preț:
Filtru
ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Oferte exclusive pentru membrii noștri

Produse la reducere

Produse noi și tendințe

Primiți 25 RON discount**

vidaXL vă respectă confidențialitatea datelor personale
*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL