Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK
top banner

Mobilier unic realizat din lemn reciclat

 

În cadrul societății noastre moderne de consum, vidaXL încearcă să contribuie la sustenabilitate prin producerea unei game interesante de mobilier din lemn reciclat. Folosind diferite tipuri de lemn reciclat, putem crea piese de mobilier frumoase și unice. Fiecare tip de lemn are propria sa poveste și un aspect diferit. Aspectul nefinisat conferă mobilierului reciclat un caracter remarcabil. Pentru că lemnul folosit a fost readus la viață, se creează mai puțină presiune asupra mediu. Un dulap frumos în sufrageria ta ȘI contribui la un mediu mai bun: ce-ți poți dori mai mult!

 

 

Combinând diferite tipuri durabile de lemn

 

În gama noastră de mobilier din lemn reciclat combinăm mai multe tipuri de lemn. Câteva exemple sunt lemnul de tec, de sheesham, salcâm, mango și lemn de trandafir. Toate aceste tipuri de lemn au propriile lor caracteristici atunci când vine vorba de duritate, rezistență, granulație și culoare. Prin reciclarea lemnului și combinarea acestuia într-o piesă de mobilier se obține un produs pe care nu îl găsești în fiecare sufragerie. Susținem asta cu încredere deoarece fiecare piesă unică din lemn poate fi reciclată o singură dată. De aceea este important să reții că produsul pe care îl comanzi poate fi diferit de imaginea pe care o vezi în magazinul nostru online!

 

 

Realizat manual și solid

 

Tot mobilierul din lemn reciclat este realizat manual. Bucățile de lemn sunt selectate astfel încât culorile să se potrivească împreună și mobila să formeze un întreg. Mobilierul din colecție are diferite stiluri, de la modern la industrial și chiar și clasic. Asta înseamnă că poți găsi o piesă de mobilier din lemn reciclat pentru fiecare stil din colecția vidaXL.

Sortează după:
Bestseller
Preț:
Filtru
Mai mult
ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Oferte exclusive pentru membrii noștri

Produse la reducere

Produse noi și tendințe

Primiți 25 RON discount**

vidaXL vă respectă confidențialitatea datelor personale
*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL