Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK
top banner

Case de joacă pentru copii – descoperiți o lume a imaginației

  

În prezent, creativitatea este ceva de domeniul trecutului pentru unii copii. Ochii lor sunt lipiți de ecrane și din ce în ce mai puțini copii ies să se joace afară. Prezența unei case de joacă în grădină va motiva copiii să iasă afară la joacă, alături de prietenii lor, în loc să stea în casă. Acest lucru îi ajută să devină mai sociabili și să aibă o condiție fizică bună și îi învață să își folosească imaginația. La vidaXL veți putea găsi numeroase tipuri de căsuțe de joacă, seturi cu leagăne și case complete cu un leagăn ȘI un tobogan.

 

 

Leagănă-te cât poți de sus

 

Când vă duceți copiii la locul de joacă, este o adevărată provocare pentru unii dintre părinți să se abțină să nu strige „Ai grijă! Nu așa de sus!”. Totuși, este important pentru copii să învețe cum să se joace și cum să facă lucrurile în felul lor. Lăsați-i să se dea în leagăn cât de sus pot sau chiar să atingă vârful barelor. Ca părinte puteți să îi supravegheați de la o distanță sigură și să acționați doar când este nevoie. Aveți suficient spațiu în curte? Atunci descoperiți căsuțele de joacă cu tobogan și leagăn dublu din colecția noastră. Cu această casă de joacă, copiii se pot da în leagăn unul lângă celălalt, pentru a vedea cine reușește să se legene mai sus!

 

 

O casă de joacă în grădina dvs.

 

O căsuță de joacă înseamnă distracție atât pentru copiii mici, cât și pentru cei mari. Este un loc în grădină unde părinților nu le este permis accesul și unde copiii pot face tot ceea ce doresc. Într-o casă de joacă, copiii se pot duce să se relaxeze și să citească o carte sau să își aducă jucăriile pentru a se juca cu ele. Descoperiți casele de joacă de la vidaXL și reinventați joaca în aer liber!

Sortează după:
Bestseller
Preț:
Filtru
ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Oferte exclusive pentru membrii noștri

Produse la reducere

Produse noi și tendințe

Primiți 25 RON discount**

vidaXL vă respectă confidențialitatea datelor personale
*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL