Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK
top banner

Luminează-ți grădina cu lumini de exterior marca vidaXL

  

Cea mai lungă zi a anului a trecut cu ceva timp în urmă, ceea ce înseamnă că zilele devin din ce în ce mai scurte. Dacă dorești să poți sta afară pe timp de noapte, când temperatura îți permite acest lucru, iluminatul exterior este indispensabil. La vidaXL vei găsi câteva lămpi de exterior diferite, frumoase și funcționale, cum ar fi lămpile solare, spoturile, luminile de perete și luminile pentru poteci. Nu trebuie să existe un colț întunecat în grădina ta!

 

 

Trendy sau funcțional? De ce nu ambele?

 

Iluminatul este unul dintre cele mai importante elemente care pot contribui la o atmosferă plăcută în grădina ta pe timpul nopții. De exemplu, poți alege o lumină de perete pe care o poți pune într-un colț întunecat al grădinii tale. O altă opțiune sunt spoturile frumoase pe care le poți pune sub un copac sau sub o piesă de artă pentru o iluminare accentuată. În afară de aceste lămpi de exterior la modă, vidaXL este, de asemenea locul pentru iluminarea funcțională (nu te îngrijora, de asemenea este și frumoasă). Lămpile cu senzori se aprind când cineva se apropie de ușa din fața sau din spatele casei, de exemplu. În afară de acestea, uneori este util să pui niște lumini de-a lungul unei poteci întunecate pentru a preveni căderea accidentală într-un pat de flori.

 

 

Fă un plan pentru iluminatul exterior

 

La fel ca pentru iluminatul interior, este o idee bună să creezi un plan pentru iluminatul exterior. Află care părți din grădina ta au nevoie de iluminare suplimentară, care este starea de spirit pe care vrei să o creezi și care este scopul lămpilor tale de exterior. Alege lămpi mai luminoase pentru poteci, la uși sau lângă șopron. Pentru iluminarea ambientală poți opta pentru unele tonuri de lumină mai moi. Aruncă o privire asupra sortimentului vidaXL și asigură-te că nu stai pe întuneric afară!

Sortează după:
Bestseller
Preț:
Filtru
ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Oferte exclusive pentru membrii noștri

Produse la reducere

Produse noi și tendințe

Primiți 25 RON discount**

vidaXL vă respectă confidențialitatea datelor personale
*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL