Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Descriere

Această masă de bucătărie remarcabilă, în stil industrial, va fi un element de decor atrăgător în bucătăria sau sufrageria dvs.

 

Această masă este realizată din lemn masiv reciclat care a fost obținut din bârne, podele și grinzi de sprijin din clădirile vechi demolate și poate consta din diferite tipuri de lemn precum sheesham (lemn de trandafir), pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât nu își mai poate reduce dimensiunile și nu se poate îndoi. Semnele de uzură și structura vizibilă a fibrelor conferă mesei o istorie proprie și un aspect unic. Meșteșugul rafinat completează stilul retro spectaculos al mesei. Picioarele de oțel vopsite electrostatic contribuie la aspectul industrial. Fiecare etapă a procesului de fabricație este realizată cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire sau lăcuire. Masa noastră de sufragerie este ușor de asamblat.

 

Notă importantă: Lemnul masiv reciclat are fibre naturale vizibile, fiecare dintre aceste mese de bucătărie fiind unică și ușor diferită de celelalte; livrarea este aleatorie.

Specificații

  • Culoare: Blat multicolor + picioare negre
  • Material: Lemn masiv reciclat și oțel vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 180 x 90 x 76 cm (L x l x î)
  • Finisaj: Lustruit, vopsit și lăcuit
  • EAN: 8719883680859
  • SKU: 283786
  • Marcă: vidaXL

vidaXL Masă de bucătărie, 180 x 90 x 76 cm, lemn masiv reciclat

Marcă : vidaXL
Vânzător : vidaXL
Culoare
1639 RON
Incl. TVA
    Stoc epuizat
Loading...