Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Mobilă  (29)
Scaune  (29)
Balansoare  (29)

Balansoare

Relaxează-te într-un balansoar

Un balansoar este locul ideal pentru relaxare. Când citești o carte pe timp de noapte sau chiar când te uiți la televizor, poate fi relaxant să te balansezi ușor înainte și înapoi. Există variante care se mișcă doar puțin, dar și altele care se pot balansa mai rapid. Aici, la vidaXL, vei găsi o selecție frumoasă de balansoare de calitate, toate la prețuri accesibile!

Pe lângă balansoarele pentru interior, poți găsi și o mare selecție de balansoare proiectate pentru exterior, permițându-ți să te bucuri de grădina ta. Balansoarele pentru interior sunt prevăzute cu o căptușeală confortabilă, astfel încât să poți sta confortabil. Cele realizate pentru exterior sunt, de obicei, fabricate din lemn sau oțel. Câteva perne frumoase, în culori proaspete și vibrante, le vor oferi acestor balansoare fabuloase un nou aspect frumos în cel mai scurt timp!

Adaugă un pic de nostalgie în sufrageria ta

Un balansoare dă multora un sentiment de nostalgie. În zilele noastre, nu sunt foarte multe balansoare prezente în casele oamenilor, în timp ce acestea erau o piesă comună de mobilier în sufrageriile din trecut. Când ai o familie tânără, vei observa că balansarea cu copiii tăi are un efect calmant asupra lor.

Pentru tineri și pentru cei în vârstă

Copiii vor aprecia totuși întotdeauna un balansoar distractiv; aceste scaune minunate sunt de asemenea potrivite pentru persoanele în vârstă. Când șezutul balansoarului nu este prea adânc, mișcarea de balansare ușurează ridicarea din acesta.

Vezi mai mult