Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile

Covorașe de intrare

Păstrează casa ta curată cu un covoraș de intrare

Când oamenii intră în casa ta, vor aduce adesea împreună cu ei nisipul și alte murdării. Acest lucru face subevaluatul covoraș de intrare să fie un element indispensabil! Plasează acest covoraș în fața ușii tale, astfel încât vizitatorii să își șteargă pantofii înainte să intre. Curățarea tălpilor va ajuta, de asemenea, să protejezi podelele casei tale, deoarece nisipul și pietricelele le vor zgâria ușor. Aici, la vidaXL, vei găsi o selecție superbă de covorașe de intrare în diferite dimensiuni și culori.

Covorașe de intrare pentru interior și exterior

Scopul unui covoraș de intrare este prevenirea deplasării murdăriei în casa ta. Unele covorașe pot fi plasate în aer liber, astfel încât oamenii să își șteargă încălțămintea înainte de a intra, dar altele sunt mai potrivite pentru interior. Covorașele din cauciuc sunt ideale pentru exterior, dar un covoraș din fibră de nucă de cocos este mult mai potrivit pentru interior deoarece nu se descurcă atât de bine cu umiditatea. Același lucru este valabil și pentru covorașele de intrare textile.

Suprafață inferioară din cauciuc pentru o siguranță sporită

Un covoraș de intrare este plimbat în mod constant. Dacă intri în casă în grabă, este important ca acel covoraș să nu alunece. Din acest motiv, toate covorașele de intrare de la vidaXL au o supravață inferioară din PVC sigură, anti-alunecare. 

Covorașe de intrare textile absorbante

Atunci când alegi un covoraș de intrare, poți fi sigur că la vidaXL materialul este foarte absorbant. Nu vei mai fi afectat de urme umede de pași pe o podea proaspăt curățată, iar petele de noroi vor fi doar o amintire din trecut. Un covoraș de intrare te va scuti de multă curățenie!

Vezi mai mult