Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Kiyoh evaluare: 8.1 / 10

Scaune electrice pentru masaj

Se afișează: 1-48 din 278

Un fotoliu de masaj fabulos și confotabil

Dacă ai adesea mușchii solicitați, un fotoliu de masaj va deveni rapid noua ta piesă de mobilier preferată. Când te gândești la fotoliile de masaj electrice, probabil că îți vine în minte un scaun uriaș cu multe butoane și fire. Aici, la vidaXL, suntem siguri că vei fi surprins de design-urile subtile pe care suntem mândri să le oferim. Aceste fotolii sunt realizate din piele (artificiale) și sunt echipate cu o telecomandă utilă. Alege un program potrivit și relaxează-te!

Alegerea fotoliului potrivit pentru masaj

Există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumperi un fotoliu de masaj. În primul rând, trebuie să fie confortabil, așa că trebuie să se țină cont de adâncimea șezutului. Când suportul pentru picioare nu este extins, ar trebui să poți plasa ambele picoare pe sol. Spătarul este reglabil, dar trebuie să te simți confortabil și atunci când este în poziție verticală. În cele din urmă, aceste fotolii variază în funcție de numărul de funcții pe care le au, deci depinde de cât de multe ai nevoie.

Diferite modele

Fotoliile de masaj sunt disponibile în diferite modele. Pentru un confort sporit, unele fotolii sunt, de asemenea, echipate cu un suport pentru picioare, care este fie separat, fie atașat de fotoliu. Noaptea te poți relaxa complet în timp ce te uiți la televizor. Un fotoliu de masaj electric adecvat este dotat cu suport pentru picioare, astfel încât picioarele tale să poată fi de asemenea masate.

Vezi mai mult