Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK

Șoproane, garaje & copertine auto

Sortează după:
Bestseller
Preț:
Filtru
UPS, produsul pe care îl căutați nu mai este în stoc. Veți găsi produse similare aici.

Șoproane de grădină pentru depozitarea uneltelor tale de grădină

Garajul tău este deja plin cu toate uneltele, mobilierul și accesoriile pentru grădină? Poate că nu ai un garaj? În oricare dintre aceste situații, un șopron de grădină este o soluție excelentă și una care îți va oferi spațiul necesar de stocare mult căutat. Pe lângă utilitatea acestor mici căsuțe fantastice, ele vor arăta, de asemenea, minunat în grădina ta. Aici, la vidaXL, vei găsi șoproane de grădină într-o varietate minunată de forme și dimensiuni diferite. Ce fel de șopron alegi va depinde de o serie de factori, cum ar fi dimensiunea grădinii tale, materialul pe care îl preferi, dacă dorești uși duble și așa mai departe. Oricare ar fi nevoia ta de depozitare pentru grădina ta, suntem siguri că avem șopronul perfect pentru tine!

Șoproane de grădină multifuncționale

Un șopron de grădină este o soluție practică și convenabilă pentru stocarea multor lucruri. Este adesea recomandat să depozitezi mobilierul tău de grădină într-un spațiu protejat, astfel încât să fie protejat de intemperii. Poți să depozitezi cu ușurință astfel de lucruri în noul tău șopron de grădină. Acest lucru este valabil și pentru uneltele de grădină și chiar pentru bicicleta ta. Ai totul la îndemână și într-un loc îngrijit și ordonat! Încuie ușile noaptea și lucrurile tale prețioase vor fi stocate în siguranță.

Alege modelul potrivit

Când ești în căutarea unui șopron de grădină pentru a stoca unele dintre lucrurile tale, este important să determini în prealabil locul în care va fi plasat. În acest fel, nu vei fi dezamăgit atunci când modelul se dovedește a fi mai mare decât spațiul disponibil. Păstrează în minte ce anume vei depozita în șopronul tău fantastic. De exemplu, unele piese de mobilier de grădină nu pot fi pliate, așa că asigură-te că vei avea suficient spațiu în interior. Fundația șopronului de grădină trebuie să fie plasată pe o suprafață plată. Toate șoproanele vidaXL sunt ușor de asamblat și livrate gratuit.

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU
checkmark

Oferte exclusive pentru membrii noștri

checkmark

Produse la reducere

checkmark

Produse noi și tendințe

checkmark

Primiți 25 RON discount**

vidaXL vă respectă confidențialitatea datelor personale
*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL