Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Cutii depozitare pentru exterior

Se afișează: 1-48 din 72

 

Cumpărați-vă cutiile de depozitare pentru exterior online de la vidaXL

Cutiile de depozitare pentru exterior sunt modalitatea ideală de a vă pune deoparte pernele de exterior (sau orice alt obiect, desigur). În timpul iernii, cel mai bine este să vă păstrați în interior mobilierul de grădină sau să folosiți o husă pentru mobilier. Și dacă nu aveți spațiu pentru o casă mare de grădină, o cutie de depozitare este soluția ideală pentru a vă păstra pernele în formă excelentă pentru primăvară și vară. Aceste cutii de depozitare pentru grădină oferă suficient spațiu pentru a vă depozita toate pernele sau uneltele de grădinărit. Prin crearea unei zone generoase de depozitare în grădina dvs., vă puteți asigura că grădina dvs. va părea întotdeauna ordonată. Puneți deoparte toate jucăriile, pernele și alte obiecte și grădina dvs. va arăta curată și fără dezordine în cel mai scurt timp. vidaXL are o gamă largă de produse și mobilier de grădină. Colecția de cutii de depozitare pentru exterior se poate mândri cu modele în diverse culori, materiale și dimensiuni. Și dacă sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare mai mare, ei bine, există întotdeauna opțiunea de a cumpăra mai mult de o cutie.

Căutați o cutie de depozitare pentru exterior?

La vidaXL, aveți o mulțime de cutii din care să alegeți. În afară de cutiile de depozitare atractive din ratan pentru pernele dvs. de exterior, puteți alege o cutie din lemn masiv de acacia, oferind grădinii dvs. un aspect natural. Toate cutiile sunt rezistente la intemperii și au o căptușeală impermeabilă. Cutiile de depozitare pot fi de asemenea utilizate în interior. Ați ales un material? Atunci tot ce vă rămâne este să selectați cutia de depozitare pentru exterior de dimensiuni potrivite pentru pernele și echipamentele dvs. de grădinărit.

Depozitare sigură într-o cutie de depozitare pentru exterior

Cutiile de depozitare pentru exterior sunt ideale pentru a pune deoparte tot ceea ce aveți nevoie în grădină în timpul verii. În timpul iernii, vă recomandăm să vă depozitați pernele de exterior în interior, pentru a preveni ca umiditatea și condensul să pătrundă în ele. Vedeți câte perne va trebui să depozitați și alegeți o cutie de depozitare suficient de mare pentru toate!

 

Vezi mai mult