Piscine gonflabile

null

Găsește o piscină gonflabilă ieftină

vidaXL este locul potrivit dacă dorești o piscină gonflabilă accesibilă. Piscinele reprezintă de obicei o investiție mare, dar aproape toată lumea își poate permite una gonflabilă. Oferim o mare varietate din care poți alege, de la piscine mari, potrivite pentru întreaga familie sau pentru un grup de prieteni, până la cele compacte, care pot fi o completare perfectă într-o grădină mică. Acest tip de piscină îți oferă multă flexibilitate - o poți deplasa pentru a te asigura că este întotdeauna la soare și o poți depozita cu ușurință atunci când nu o utilizezi.

 

Cumpără un bazin gonflabil pentru o vară cu multă distracție

Ce faci atunci când toate bazinele publice din apropiere sunt prea aglomerate și cele private sunt prea scumpe? Îți cumperi propriul bazin gonflabil, desigur!

O piscină gonflabilă nu este doar pentru copii. În mod garantat va deveni o sursă de divertisment pentru întreaga familie în lunile de vară. Piscina gonflabilă este portabilă, astfel încât să poți da o petrecere la piscină oriunde ai merge în această vară, indiferent dacă te afli în propria grădină sau dacă pleci în vacanță.

Spre deosebire de bazinele intraterane tradiționale, achiziționarea unei piscine gonflabile înseamnă că nu va trebui să aștepți săptămâni înainte de a face prima baie binemeritată în piscină. Din momentul în care ajunge la tine acasă, va dura doar câteva minute până să te răcorești netulburat în propria piscină. Configurarea acesteia nu ar putea fi mai ușoară - ai nevoie doar de o pompă pentru piscină și o sursă de apă. Dacă ai o pompă electrică, totul se rezolvă chiar mai repede.

 

Găsește o piscină gonflabilă mare pentru familie și prieteni

Să te răcorești fără să te deranjeze nimeni este excelent, dar la vidaXL poți cumpăra și o piscină gonflabilă mare, potrivită pentru întreaga familie sau pentru grupul tău de prieteni. O piscină foarte mare va deveni instantaneu locul preferat în care fiecare ar vrea să se afle în orice moment și va transforma grădina într-un loc natural de petrecere pe timpul verii. În colecția noastră de produse poți găsi piscine gonflabile mai lungi de 3 m în care pot sta confortabil mai multe persoane.

A avea o piscină gonflabilă foarte mare înseamnă și că există suficient spațiu pentru cele mai spectaculoase accesorii de piscină. Oferim jucării plutitoare de piscină în tendințe în formă de inorog, flamingo și chiar felii de pizza! Caută printre produsele noastre pentru a adăuga ceva distractiv la piscină și în grădina ta în această vară.

 

Ușor de întreținut

Ca toate piscinele, piscinele gonflabile necesită, de asemenea, o întreținere regulată, mult mai ușor de făcut decât curățarea unei piscine mari intraterane, de exemplu.

Piscinele gonflabile sunt fabricate din PVC neted sau material vinilic pe care îl poți șterge cu ușurință folosind detergent obișnuit. Clătește piscina bine la final și va fi gata de utilizare data viitoare când dorești să o folosești.

Când ai propriul bazin gonflabil sau alt bazin suprateran, este o idee bună să adaugi apă și să aștepți o zi sau două pentru a te asigura că se poate încălzi. Dacă nu ai timp să aștepți, adaugă doar câteva găleți cu apă fierbinte în piscina cu apă rece. Pentru a o menține curată, fără frunze, iarbă, insecte și orice alt tip de deșeuri în tot acest timp, o idee bună este să achiziționezi o plasă de piscină pentru a scoate tot ceea ce este în plus. De asemenea, o poți acoperi atunci când nu o utilizezi.

În cazul unui bazin mai mare, se recomandă, de asemenea, să utilizezi tablete de clor pentru a menține apa dezinfectată și sigură.

Un aspirator de piscină este un alt instrument util. În acest fel, poți curăța cu ușurință podeaua piscinei și colțurile greu accesibile.

 

Copiii vor fi fericiți

Oricât de mult ar fi copiii dispuși să meargă cu bicicleta sau să citească, un lucru este sigur - nu se vor plictisi niciodată de o piscină în propria grădină. Consultă colecția noastră de piscine gonflabile, concepute special pentru copii, prevăzute cu accesorii suplimentare de divertisment, cum ar fi toboganele.

Vezi mai mult Vezi mai puțin
(0 Rezultate)