Piscinelor supraterane

null

Avantajele piscinelor supraterane

Dacă ți se pare că piscinele supraterane sunt peste tot în jurul tău - probabil că este chiar așa. Pe măsură ce  piscinele devin mai accesibile și verile sunt mai fierbinți, este o decizie inteligentă să-ți iei o piscină pentru acasă și să te răcorești în zilele în care temperaturile înregistrează recorduri nemaiîntâlnite. Comparativ cu piscinele intraterane, cele supraterane au mai multe avantaje.

  • Sunt foarte ușor de instalat. Îți poți instala singur o piscină supraterană, în timp ce pentru o piscină intraterană ai nevoie de câteva săptămâni pentru a pregăti terenul, fără să mai menționăm numărul de persoane care urmează să fie implicate.
  • Instalarea ușoară înseamnă automat că este mai accesibilă. Nu este nevoie să angajezi muncitori, iar grădina ta nu necesită îmbunătățiri în acest sens.
  • Aceste piscine sunt mai sigure, deoarece nu există pericolul căderii accidentale într-una dintre ele. Nu au nevoie de împrejmuiri suplimentare, ceea ce le face o opțiune excelentă dacă sunt prin preajmă copii mici care aleargă.
  • Unele tipuri pot fi depozitate pe timpul iernii, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la întreținere atunci când nu utilizezi piscina.

 

Avem piscine supraterane pentru toate gusturile

Oferim piscine supraterane într-o mare varietate. Consultă gama noastră largă de piscine în diferite forme și dimensiuni și găsește-o pe cea care se potrivește cel mai bine spațiului tău în aer liber.

În funcție de dimensiunea și forma grădinii tale, poți alege între piscine rotunde, ovale și dreptunghiulare. Alege o piscină mică și puțin adâncă pentru a-i face pe copii să se joace în siguranță sau ia-ți o piscină cu o lungime de până la 7 metri pentru o petrecere adevărată la piscină în curtea din spate.

În selecția noastră vei găsi piscine de sine stătătoare pe care le poți umple imediat cu apă. Sunt prevăzute chiar și cu un inel gonflabil în jurul lor pentru siguranță suplimentară. 

Piscinele cu cadru din oțel sunt de obicei mai mari și mai robuste. Nu necesită mult timp pentru asamblare, dar garantează o structură de lungă durată pe care o poți păstra în grădina ta pe tot parcursul anului.

 

Cum să alegi cea mai bună piscină pentru spațiul tău în aer liber

Există câteva lucruri de reținut atunci când alegi o piscină supraterană

  • Măsoară-ți grădina

Asigură-te că piscina ta se potrivește în grădina sau în spațiul pe care îl ai la dispoziție - mai bine să fii în siguranță decât să îți pară rău.

  • Verifică reglementările locale

În unele locuri, există reguli cu privire la spațiul dintre piscină și structurile care o înconjoară. Verifică în avans pentru a te asigura că nu te confrunți cu niciun fel de încălcare.

  • Alege forma

Piscinele cu cadru sunt disponibile în diferite forme (rotunde, ovale, dreptunghiulare etc.) și unele dintre acestea pot fi mai potrivite pentru dimensiunea sau forma grădinii tale decât altele.

  • Alege înălțimea peretelui

Înălțimea pereților piscinei determină adâncimea acesteia. Înainte de a lua decizia trebuie să ții cont de cine va folosi piscina. Dacă piscina este prea adâncă, copiii mici pot fi intimidați de ea. Dacă este prea puțin adâncă, este posibil să nu fie suficient de distractivă pentru adulți și pentru înotătorii cu experiență.

  • Piscină permanentă sau temporară

Unele piscine pot fi lăsate afară în timpul iernii. Altele trebuie depozitate, astfel încât să le poți folosi din nou vara viitoare fără daunele provocate de îngheț sau de condițiile vremii.

Oricare ar fi alegerea ta, poți fi sigur că vei găsi opțiunea potrivită în selecția noastră. Consultă și folosește filtrele noastre pentru a găsi cea mai bună piscină pentru grădina ta, astfel încât să poți organiza prima petrecere de vară la piscină cât mai curând posibil!

Vezi mai mult Vezi mai puțin
(0 Rezultate)