Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)

Stil industrial de interior

Un stil de design de interior un pic necizelat

 

Stilul industrial și-a primit numele de la fabrici și alte clădiri industriale care au fost transformate în spații de locuit cu tavane înalte, ferestre mari și podele din beton sau lemn. Caracteristicile acestui stil de design de interior sunt materiale brute, nefinisate, precum piele, lemn și metal și culori neutre, dar puternice.


 

 

       

 

Totul se rezumă la materiale

Materialele sunt unul dintre aspectele principale ale stilului de design industrial. Alege materiale care creează atmosfera perfectă, precum piele, beton, lemn nefinisat (de culoare închisă), metal și materiale aspre. Această combinație de materiale creează un aspect plăcut și călduros încăperii.

Vezi toate produsele industriale >

 

       

 

 

       

 

 

 

 

       

 

Ceva vechi, ceva nou

Adaugă o notă personală, combinând mobilier industrial nou cu câteva chilipiruri de la magazine de antichități, precum lămpi vechi sau un dulap pe care îl poți finisa. Combinația de vechi și nou îți va duce interiorul industrial la nivelul următor și va crea un spațiu intim și personal. Sfat: alege un obiect - piesă de mobilier, material de bază sau accesorii - ca piesă erou și construiește-ți interiorul în jurul acestuia, pentru a obține un aspect coeziv și echilibrat.

       
       

  

       

 

 

Colecții

Ai văzut ceva care îți place? Combină și asortează!

 

  

Vezi toate stilurile din 2020