Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)

Stil scandinav de interior

Ușor, natural și mereu la modă

 

Un interior scandinav trebuie să fie simplu, funcțional și, mai presus de orice, ușor. Deși minimalismul este o caracteristică importantă a stilului scandinav, acesta nu este niciodată plictisitor, ci intim și primitor. Acest stil de interior are o legătură puternică cu natura, pe care o vei regăsi în amestecul de materiale și texturi. Este un stil în care te vei simți ca acasă din momentul în care vei păși în cameră.


 

 

       

Interior scandinav intim

Avem câteva sfaturi și trucuri pe care vrem să ți le sugerăm pentru a crea o atmosferă intimă tipic scandinavă. În primul rând, reține că nu este necesar ca totul să fie alb. Lucrează cu o bază albă și adaugă culori naturale, precum negru, gri și pasteluri și multe plante pentru o pată de culoare. Atmosfera intimă este creată lucrând cu mobilier și podele din lemn și adăugând texturi prin covoare, pături, perne și tapițerie de mobilier asortată cu paleta de culori.

Vezi toate produsele scandinave

       
               

 

 

 

 

       

 

Lasă-te învăluit de lumină

Un interior scandinav este cunoscut ca fiind ușor și luminos. Pentru că provine din Scandinavia, unde iernile pot fi lungi și întunecoase, este foarte importantă ca spațiul să fie cât mai luminos. Dacă nu ai ferestre mari, aranjează-ți punctele luminoase strategic, pentru a profita din plin de ele, și lucrează cu oglinzi, pentru a reflecta lumina.

       
       

 


  

       

 

Colecții

Ai văzut ceva care îți place? Combină și asortează!


 

 

Vezi toate stilurile din 2020