Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)

Stil rustic de interior

Un stil de interior intim unde te vei simți ca acasă

 

Îți place viața la țară? Chiar dacă nu ai un hambar transformat în spațiu de locuit sau nu locuiești la fermă, îți poți decora cu ușurință interiorul într-un stil rustic modern. Acest stil de interior este intim, autentic și plin de personalitate și este perfect pentru tine dacă îți plac materialele textile, lemnul și piesele de mobilier mari.

 

 

 

       

 

Mobilier și decorațiuni robuste

Un interior rustic este cunoscut pentru piesele sale de mobilier mari. O canapea din material textil uriașă, unde te poți afunda printre perne, sau o masă de bucătărie cu spațiu pentru întreaga ta familie și toți prietenii tăi. De asemenea, nici obiectele de decor nu trebuie să fie micuțe. Alege piese statement mari, combină și asortează articolele și evită mobila în același stil.

Vezi toate produsele rustice >

 

       

 

       

 

 

 

 

       

 

Culori și materiale în tonuri calde

Materialele care se potrivesc stilului rustic sunt lemnul (nefinisat), pânza, pledurile, ratanul și alama. Culorile dintr-un interior rustic trebuie să fie calme, precum alb, gri și culori ale pământului. Nu uita să pleci la vânătoare de chilipiruri pentru piese de mobilier unice, ca de exemplu cele fabricate din lemn reciclat!

       
       

 

  

       

 

 

Colecții

Ai văzut ceva care îți place? Combină și asortează!

 

  

Vezi toate stilurile din 2020