Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Contemporan

Un interior contemporan trebuie să fie elegant și funcțional

 

Un stil contemporan de interior este perfect pentru cei care iubesc mobilierul funcțional cu linii drepte, accesoriile și materiale ușoare. Această combinație oferă interiorului locuinței dvs. un aspect elegant și luxos, consolidat de abordarea minimalistă a stilului. Oricine poate crea un interior contemporan, dacă ține cont de câteva aspecte.

 

 

 

       

 

Linii drepte

Unul dintre cele mai importante aspecte ale stilului modern de interior sunt liniile drepte ale mobilierului și accesoriilor. De exemplu, o canapea de colț mare sau un fotoliu cu brațe drepte. Pentru a păstra un echilibru frumos, le poți combina cu câteva măsuțe de cafea rotunde, dar asigură-te că cea mai mare parte a interiorului are acele linii minimaliste caracteristice. Și formele geometrice sunt folosite deseori într-un interior modern.

Vezi toate produsele contemporane >

 

       

 

 

       

 

       

 

Materiale contemporane

Pielea, cromul, oțelul inoxidabil, plasticul și lemnul deschis și în culori lucioase sunt materiale care se potrivesc stilului modern de interior. Combină-le cu materiale moi, precum bumbac sau catifea, pentru o senzație plăcută la atingere.

       
       

 

  

       

 

 

Colecții

Ai văzut ceva care îți place? Combină și asortează!

 

  

Vezi toate stilurile din 2020