Abonează-te la newsletter!

vidaXL este mai mult decât doar magazinul tău online favorit pentru casă și grădină. Aici vei găsi cele mai mari reduceri și oferte speciale, precum și multă inspirație pentru următorul tău proiect. Vrei să fii primul care află despre aceste beneficii fantastice? Abonează-te la newsletterul vidaXL azi!

Inspiră-te din diverse stiluri de interior renumite

Află mai multekeyboard_arrow_right

Descoperă cele mai noi produse vidaXL

Vezi totkeyboard_arrow_right

Consultă cele mai bune oferte la vidaXL

Vezi acumkeyboard_arrow_right

 

Descoperă cele mai recente știri despre produse

Abonarea la newsletterul vidaXL înseamnă că ai acces la beneficii exclusive. Poți fi primul care află despre noile produse vidaXL, care au fost adăugate în magazinul nostru online. De asemenea, te vom ține la curent cu cele mai recente campanii promoționale, cu cele mai populare licitații și cu ofertele recurente. Da, vorbim despre acele reduceri de produse pe care nu le poți rata! Ca să nu mai vorbim de faptul că avem o pagină întreagă dedicată codurilor promoționale excelente, care sunt actualizate frecvent!

Găsește-ți inspirația

Newsletterul vidaXL este o sursă excelentă de inspirație pentru fiecare și suntem foarte mândri de el! Suntem aici pentru a te ajuta cu orice, de la idei de decor pentru casă și grădină până la sfaturi excelente de design interior prin intermediul blogului nostru minunat, precum și cu soluții de mobilier pentru fiecare cameră a locuinței tale! Vei fi primul care află despre cele mai noi tendințe și stiluri emblematice datorită abonării tale la newsletterul vidaXL! Și creăm permanent ghiduri de cumpărături detaliate pentru a ne asigura că ești bine informat înainte de fiecare achiziție de la vidaXL!

*Condiții de reducere pentru newsletter:

•    Dezabonarea este posibilă în orice moment
•    Valoarea minimă a comenzii este de 500 Lei
•    Reducerea este valabilă doar pentru produsele cu marca vidaXL
•    vidaXL îți respectă confidențialitatea
•    Se aplică politica de confidențialitate vidaXL