Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK

Despre noi

vidaXL – Trăiește pe picior mare cu puțin!

vidaXL este is un retailer online internațional. "Oferim o gamă foarte variată de produse, formată din mii de articole din categorii precum casă și grădină, garaj, DIY și îmbrăcăminte." În plus, în toate țările unde suntem activi, serviciul pentru clienți este în limba maternă a clienților. Aici puteți viziona un film despre compania noastră. 

 

 

De ce suntem aici?

Consumatorii sunt din ce în ce mai conștienți de prețuri. vidaXL oferă produse pentru la prețuri competitive, și, în măsura în care este posibil, dorim să facem aceste produse accesibile cât mai multor consumatori.
 

Cum reușim?

Selectăm produsele cele mai căutate și se cumpărăm de la sursă. Putem influența designul și ambalajul produselor, ceea ce ne permite să le optimizăm pe tot lanțul de distribuție, și în final clienții le vor achiziționa la un preț rezonabil pentru ei.
 

Pentru cine?

Vindem produsele noastre consumatorilor atenți la preț din întreaga Europa, Statele Unite și Australia prin 31 de magazine online, și ne străduim mereu să ne extindem și să targetăm cât mai mulți clienți. 

Povestea noastră

Totul a început cu vinderea unor produse online la o scară mică, dar acestea au crescut foarte mult, precum și producerea produselor marca vidaXL. Numărul produselor produse exclusiv sub marca vidaXL au crescut exponențial, și s-au extins pe câteva piețe din Europa. Webshop-urile proprietate vidaXL erau următorul pas logic în această poveste de succes. Succesul companiei rezidă din aprovizionare și oferirea de produse la un preț mai competitiv, prin căutarea de soluții pentru reducerea costurilor, fără a renunța la calitate. Baza pentru o organizație eficientă, cu un scop clar și explicit, a fost pusă în acest mod.
 

Ce promitem clienților noștri

În calitate de client al vidaXL vă garantăm:
 

Prețuri bune

Nimic nu este mai neplăcut decât să cheltui în plus pentru produse, și credem că nu suntem singurii care gândim astfel. Controlând toate procesele pe canalele de distribuție, vom putea oricând să oferim produse la prețuri competitive.  
 

Servicii bune

Clienților noștri le oferim servicii bune. În cazul în care aveți întrebări referitoare la un produs, livrare sau plată, agenții departamentului Serviciu Clienți sunt pregătiți oricând să vă ajute vorbind limba dumneavoastră nativă. Expedierea și returnarea produselor sunt gratuite la vidaXL. Desigur, se poate întâmpla ca din când în când să fie probleme. În cazul în care se întâmplă unui client, promitem să rezolvăm situația în favoarea clientului.
 

O stare de bine

Veți avea o stare de bine făcând cumpărături la vidaXL. Puteți achiziționa produse marca vidaXL de pe orice platformă doriți, și pe deasupra vă garantăm că după ce veți cumpăra de la vidaXL veți avea sentimentul unei “afaceri bune”. 

 

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU
checkmark

Oferte exclusive pentru membrii noștri

checkmark

Produse la reducere

checkmark

Produse noi și tendințe

checkmark

Primiți 25 RON discount**

vidaXL vă respectă confidențialitatea datelor personale
*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL