Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Începând de acum vei primi newsletter-ele noastre!
assortment_usp
Te rugăm să îți verifici Inbox-ul, vei primi un email cu codul tău de reducere în câteva ore.
*Valoarea minimă a comenzii este 500 RON,-. Reducerea este valabilă doar pentru produsele marca vidaXL. vidaXL îți respectă intimitatea. Te poți dezabona oricând.
close
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK

Politica de returnare

La vidaXL.ro oferim o perioadă de 30 zile calendaristice de la confirmarea primirii comenzii în care puteți returna produsul.

În această perioadă puteți să încercați produsul ca si cum ați face-o într-un magazin. De îndată ce ați pus în folosire produsul, perioada în care puteți returna produsul a expirat.  
Vă sfătuim să verificați produsul imediat după primire. Daca sunt deteriorate sau incomplete, înștiințați-ne prin echipa de Serviciu Clienți. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, este posibil să îl returnați. Este cazul atât pentru produsele aflate în lichidare sau la oferta. Puteți să returnați dacă:

  1. Produsul este incomplet
  2. Dacă este în ambalajul original și în starea inițială.

Este necesar să contactați echipa Serviciu Clienți în termen de 30 zile calendaristice pentru a informa că doriți să returnați (o parte) comanda. Vă vom returna suma completa în termen de 14 de zile după ce am primit produsul returnat.

Ne puteți notifica cu ușurință dacă doriți să returnați comanda, direct din contul dumneavoastră vidaXL. Accesați "Comenzile mele" și dați click pe "Returnează". Dacă doriți să returnați produsele vă rugăm să ne informați în termen de 30 zile calendaristice de la livrare.

De asemenea, ne puteți notifica prin telefon: 0316300467.

După notificare vă vom trimite informații privind returnarea. Puteți aranja o zi în care să fie ridicat coletul cu produsul returnat. Vă rugăm să trimiteți produsul prin una dintre firmele de curierat menționate mai sus întrucât sunt gratis.

Vă vom returna plata efectuată, în întregime, într-un interval de 14 zile calendaristice, de la primirea articolului returnat. Vă rugăm să rețineți că, în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnic, rambursarea va fi realizată în același cont și prin intermediul aceleiași metode folosite pentru a plasa comanda.

Formularul de returnare este un model și nu este obligatoriu.

Retrageri de produse


Atașament(e)

Termene si Condiții
Politica de returnare
Formular de retragere
Formular model pentru retragerea (EU)

Timp rămas:
Licitația curentă:
Nu rata promoțiile noastre
20 RON, -discount*
checkmark

Promoții Exclusive pentru Abonați

checkmark

Aruncă o privire prin produsele noastre noi

checkmark

Actualizări pentru toate voucherele de reduceri

checkmark

Inspirație directă pentru cele mai noi trenduri

20 RON, -discount*
smiley_joy
Înscrie-te la newsletter-ul nostru
*Valoarea minimă a comenzii este 500 RON,-. Reducerea este valabilă doar pentru produsele marca vidaXL. vidaXL îți respectă intimitatea. Te poți dezabona oricând.
close