vidaXL are peste 10 ani de experiență în comerțul electronic cross-border și oferă posibilitatea de a îți crește vânzările rapid și fără efort. Înscrie-te astăzi în programul nostru de parteneriat și beneficiază de oferte!

Te vom ajuta să te dezvolți și să atragi noi clienți cu cele mai bune oferte ale noastre. Vei avea acces la feed-urile noastre de produse, la cupoane și la alte materiale de marketing. Managerul contului tău va fi în contact cu tine și, împreună, veți crea oferte unice, potrivite nevoilor tale. Alătură-te programului vidaXL Affiliate Program.

 

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

«"Lucrăm cu vidaXL ca și partener afiliat de aproape trei ani și a fost întotdeauna unul dintre partenerii noștri de vârf. vidaXL este întotdeauna deschis să încerce idei noi pentru a continua să profităm din plin de relația noastră."

– Florine van de Werff Vouchercloud

 

 
 

1. Înscire-te:

Înscrie-te în programul nostru de parteneriat și vidaXL va examina aplicația ta în următoarele zile lucrătoare.

 

2. Alătură-te programelor pe țări:

Selectează programele pentru țările în care dorești să vinzi.

 

3. Alege-ți ofertele:

Alege-ți ofertele și folosește materialele noastre marketing pe site-ul tău.

 

4. Generează conversii:

Dacă un click de pe site-ul tău duce la o vânzare pe webshop-ul nostru, vei obține comisionul, utilizăm atribuirea ultimului click.

 

5. Crește în nivel!

Cu cât generezi mai multe conversii, cu atât nivelul tău de comision va crește! Oferim 3 nivele diferite: bronz, argint și aur.

 

6. Câștigă bani:

Comisionul tău va fi plătit o dată pe lună, de îndată ce ai câștigat 25€

 

Restricții:

Reține că verificăm dacă site-ul tău respectă criteriile noastre, deoarece avem anumite restricții pentru programul nostru vidaXL Affiliate Program. De exemplu, interzicem software-uri de stimulare a clicurilor. În plus, conținutul rasist, pornografic, violent, urât sau criminal nu este permis în programul nostru de parteneriat. Accesează Restricții pentru a te asigura că site-ul tău este la standard.

 
 

Beneficiază de ofertele noastre și atrage clienți noi sau creează oferte proprii cu managerul tău de cont. Profită de modelele dinamice de comisionare și câștigă bani ușor! Alătură-te programului vidaXL Affiliate Program!