Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Kiyoh evaluare: 8.1 / 10

Iluminare

Se afișează: 1-48 din 1729
  • ...

Iluminare cu gust

O casă fără iluminare corespunzătoare este incompletă. Cu lămpi poți crea cu ușurință o atmosferă confortabilă, făcând anumite părți din casa ta să stea în evidență. Iluminatul este disponibil în mai multe forme și dimensiuni, de la modern la clasic. Pe lângă decorare, o lampă este, de asemenea, foarte funcțională. Când servești cina seara, este drăguț să vezi ce este în farfuria ta. vidaXL are o gamă largă de lumini de orice fel.

Corpuri de iluminat în diferite stiluri

Aici, la vidaXL, poți găsi o selecție uimitoare de lămpi potrivite pentru interioare moderne, interioare clasice și orice alt tip. O lampă arcuită modernă, reglabilă, ar putea fi așezată lângă canapeaua ta, creând o soluție de iluminare suplimentară când dorești să te relaxezi cu o carte bună. De asemenea, poți găsi lămpi din colecția Philips LivingColors aici. Aceste lămpi asigură o atmosferă minunată, deoarece îți permit să alegi culoarea cu ajutorul telecomenzii. O lampă pandantiv în formă de lanternă va arăta grozav într-un interior clasic. De asemenea, este foarte trendy să te joci cu stilurile, de exemplu, poți alege o lampă clasică pentru interiorul tău modern. Asigură-te că se potrivește cu mobilierul tău în ceea ce privește culoarea.

Creează un plan de iluminare

Când alegi o nouă lampă, este important să creezi uniformitate asigurându-te că locurile potrivite din casa ta sunt iluminate. Gândește-te înainte unde dorești să amplasezi lămplile și alege lămpile în același stil. Aceste corpuri de iluminat pot fi în diferite forme și culori; cu toate acestea, este important ca acestea să aibă același aspect.

Ai grijă de ochii tăi și alege intensitatea potrivită a luminii

Ai ales deja niște lămpi frumoase pentru casa ta? Dacă da, este foarte important să alegi și becurile potrivite. Citirea unei cărți în condiții proaste de iluminat poate fi obositoare pentru ochii tăi și nu vrem acest lucru, corect? Este, de asemenea, util pentru lămpile de deasupra unei mese să fie mai puternice decât luminile principale din cameră.

Vezi mai mult