Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Pentru animale de companie

Se afișează: 1-48 din 809
  • ...

Produse pentru animale de companie la vidaXL

Când cauți produse pentru animăluțele tale de companie, vei găsi cu siguranță ceea ce cauți la vidaXL. Avem totul pentru câini, pisici, dar și pentru păsări și pești. Animăluțul tău de companie va face viața ta acasă mult mai distractivă. După muncă, întotdeauna este cineva fericit să te vadă, cere atenție și vrea să se joace afară. Cauți produse pentru un nou animal de companie sau cumva câțelul tău merită o lesă nouă sau un nou loc de joaca? Aruncă o privire la produsele noastre pentru animale de companie pe vidaXL.ro.

La plimbare cu accesoriile noastre pentru animale de companie

Este distractiv să ieși împreună cu câinele tău la o plimbare plăcută. La vidaXL vei găsi bănci de exterior, cărucioare pentru animale de companie și genți. Cărucioarele noastre reprezintă o soluție excelentă pentru o după-amiază în oraș sau o plimbare prin parc. Îl poți plia cu ușurință și să îl transporți cu tine în mașină. Aruncă o privire la produsele noastre pentru animale de companie și alege cele mai bune produse pentru animăluțul tău iubit.

De la stâlpi pentru zgăriat până la mâncare pentru pești

Pentru cel mai mare sortiment de produse pentru animale de companie, trebuie să vizitezi vidaXL. Ne-am gândit chiar și la relaxarea hamsterului tău cu hamacul nostru de hamster foarte popular. Aruncă o privire la toate produsele noastre și comandă produsele tale preferate rapid și ușor. Animalele tale de companie vor fi cele mai fericite de pe planetă.

Vezi mai mult