Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK

Mese

Sortează după:
Bestseller
Preț:
Filtru
Mai mult
UPS, produsul pe care îl căutați nu mai este în stoc. Veți găsi produse similare aici.

Diferite tipuri de mese

Mesele vin în diferite forme și dimensiuni iar, aici la vidaXL, avem o gamă fantastică de unde să alegi. De la mese superbe pentru servit masa acasă cu familia și prietenii, la mese laterale sau măsuțe de cafea pentru a crea un minunat punct focal într-o cameră. vidaXL se străduiește să ofere un sortiment variat de mese online, astfel încât să poți găsi exact ceea ce cauți. Vei găsi câteva mese frumoase din lemn de înaltă calitate, măsuțe de cafea moderne și un număr mare de mese pentru servit masa în magazinul noastru online de mobilă.

Cumpără online o masă care se potrivește cu interiorul tău

Când cauți o masă nouă, indiferent de ce ai nevoie, este important să alegi modelul care se potrivește cu interiorul tău. Lemnul este alegere foarte populară, în zilele noastre, deoarece există multe varietăți diferite de modele. Acest lucru face ca mesele din lemn să fie o alegere bună atât pentru un interior modern cât și pentru unul tradițional. Mesele cu blat de sticlă au un aspect modern și au un beneficiu extra, acela că sunt foarte ușor de curățat. Atunci când cauți o masă laterală, există mai multe forme la alegerea ta, cum ar fi pătrate sau semi-lună. Atunci când alegi o nouă măsuță de cafea, vei avea șansa de a crea un nou punct focal al unei camere. Aici la vidaXL, le avem pe toate!

Combinarea formelor

Combinarea diferitelor mese este un mod grozav de a crea un aspect unic și eclectic. Alege o masă mare dreptunghiulară și măsuță de cafea rotundă, de exemplu. Deoarece acestea nu se potrivesc împreună, pot crea un efect interesant în casa ta. Ultimele tendințe fac, de asemenea, posibilă combinarea mai multor măsuțe mai mici în favoarea unei măsuțe de cafea mai mari. Acest lucru păstrează interiorul luminat și interesant.

Mese de design

Dacă ești în căutarea acelui ceva special pentru interiorul tău, o masă de design poate fi exact ceea ce ai căutat. Aceste mese sunt cunoscute pentru formele lor unice, combinații de materiale și culori fantastice. La vidaXL vei găsi măsuțe de cafea superbe de design, într-o gamă de stiluri minunate. De la modele simple la modele în formă de lacrimă, aceste mese frumos finisate aduc un aspect izbitor în orice cameră.

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Oferte exclusive pentru membrii noștri

Produse la reducere

Produse noi și tendințe

Primiți 25 RON discount**

vidaXL vă respectă confidențialitatea datelor personale
*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL