Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10
Casă & grădină  (6868)
Decorațiuni  (6868)
Covoare  (6868)

Covoare

Se afișează: 1-48 din 6868
  • ...

Covoare pentru orice tip de locuințe

Te-ai săturat de vechiul covor ponosit și îmbătrânit de vreme? Pe vidaXL.ro găsești o gamă largă de covoare care vor reda viața casei tale. Moderne sau clasice, pentru living sau bucătărie, din iută sau țesute manual, covoarele sunt adevărate obiecte de decor care pot ieși în evidență prin culoare, formă și model sau pot completa discret armonia dintr-o încăpere.

Varietate și prețuri accesibile la covoare, mochete și traverse

Chiar dacă vorbim de un simplu covoraș pentru intrare, o mochetă care să acopere toată podeaua unei încăperi, o traversă pentru hol sau de un covor impunător pentru camera de zi, vidaXL.ro oferă soluții pentru orice nevoie. Diversitatea modelelor, paleta largă de culori, dimensiunile potrivite pentru toate încăperile și materialele din care sunt fabricate sunt doar câteva dintre avantajele pe care le au covoarele comercializate pe site-ul nostru. Să nu mai vorbim de prețurile imbatabile și calitatea superioară care fac din produsele noaste oferte de nerefuzat.

Covoare perfecte pentru camera copiilor

Indiferent de vârsta celor mici, din camera lor nu ar trebui să lipsească un covor. Puteți opta pentru un covor pufos în nuanțe cât mai vii, iar copiii nu se vor plictisi prea curând de el. Covorul oferă un nivel ridicat de confort, lucru ideal având în vedere că micuților de place să se joace pe jos, are rol termoizolant și uneori poate reduce impactul în cazul căzăturilor. Nu trebuie să vă faceți griji în privința întreținerii acestora, deoarece materialele din care sunt fabricate sunt la fel de ușor de întreținut precum parchetul sau gresia.

Online e mai simplu

Doar câteva click-uri te despart de covorul ideal pentru locuința ta. Dacă nu ne crezi, convinge-te singur acum pe vidaXL.ro. Ține cont de dimensiunile și stilul camerei și pornește în căutarea unui covor în tendințe care să corespundă gusturilor tale.

Vezi mai mult