Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Mobilier de grădină

Se afișează: 1-48 din 2246
  • ...

Mobilier de grădină de la vidaXL    

vidaXL este cunoscută pentru gama mare de produse pentru casă și grădină, printre care se numără și mobilierul de grădină. Pe lângă mai multe mărci de renume și mărci mai puțin cunoscute, puteți găsi, de asemenea, o mulțime de produse cu marca proprie vidaXL. De-a lungul anilor, mobilierul nostru de grădină a fost  îmbunătățit, a devenit și mai confortabil și am adăugat și mai multe opțiuni și caracteristici. La vidaXL puteți găsi cu adevărat totul: seturi mobilier de grădină, mese de grădină (cu sau fără scaune), șezlonguri, băncuțe de exterior, și scaune de grădină. Și pentru că nu toată lumea are mult spațiu la dispoziție, am creat, de asemenea, o largă diversificare a acestor produse. Pentru balcoane și grădini mai mici, puteți găsi un set de bistro sau un set de mobilier de grădină din lemn mereu la modă, iar într-o grădină mare seturile noastre de mobilier de relaxare sau seturile de mobilier de grădină se vor integra perfect în acel loc. Ne place să ne gândim la toți clienții noștri!   

 

Achiziționarea mobilierului de grădină online   

Setul dumneavoastră de mobilier de grădină are deja câțiva ani? Atunci s-ar putea să căutați ceva nou. La fel ca și în cazul mobilierului de interior, în fiecare an există noi tendințe pentru mobilierul de grădină. Dacă doriți să cumpărați mobilier de grădină, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. S-ar putea să pară un sfat inutil, dar mărimea și dimensiunile unui set de mobilier pentru relaxare atrăgător nu sunt menționate fără motiv. Ne place motto-ul „visează la scară mare”, dar dacă setul nu se potrivește bine în grădina dvs. de mici dimensiuni, ar fi mai bine să încercați cu un set de mobilier de grădină aspectuos din ratan cu două scaune sau cu un set de bistro atrăgător, perfect pentru o cină romantică în doi. Când cumpărați online, este chiar mai important să luați în considerare specificațiile produsului, astfel încât să nu vă irosiți banii și timpul. La vidaXL puteți comanda cu ușurință mobilier de grădină: oferim transport și retur complet gratuit!  

 

Aruncați o privire asupra mobilierului de grădină de vânzare

Achiziționarea unui nou set de mobilier de grădină poate fi o cheltuială foarte mare. De aceea, puteți găsi o mare varietate de mobilier de grădină de vânzare la vidaXL. Credem că fiecare ar trebui să se poată bucura în grădina proprie de un scaun frumos și confortabil. Nu poate fi nimic mai bun decât să vă relaxați în propriul dvs. set de mobilier de relaxare în prima zi caldă de primăvară sau într-o după-amiază fierbinte de vară, nu-i așa?    

 

Cumpărați mobilier de grădină cu design special la preț redus  

De asemenea, este plăcut să mergeți pe un anumit stil în spațiul dvs. de exterior. Vă place stilul rustic, romantic sau modern și elegant? Avem o mare varietate de mobilier de grădină de lux cu design special în selecția noastră, precum seturile mari de mobilier de relaxare. Aceste seturi sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi ratan, răchită, poliratan, lemn sau aluminiu, care garantează că vă veți bucura de aceastea timp îndelungat! Multe seturi de mobilier pentru relaxare sunt alcătuite din părți separate, așa că dacă doriți să schimbați lucrurile în jur, puteți alege să le aranjați diferit și să oferiți întregii grădini un aspect nou.

 

Cauți alte produse? Consultă categoriile de mai jos:

Vezi mai mult