Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Băncuțe

Se afișează: 1-48 din 240

Băncuțe de depozitare și de intrare la vidaXL

O băncuță frumoasă pentru hol sau camera de zi nu este doar plăcută din punct de vedere estetic, ci, de asmenea, poate crea spațiu suplimentare de depozitare și ședere atunci când ai musafiri. vidaXL oferă o gamă largă de băncuțe. De la cele mici și din lemn până la cele decorate și viu colorate, de la cele cu spațiu de depozitare până la bănci de intrare: vidaXL are produsul potrivit pentru toată lumea!

Băncuțe convenabile pentru interior

Băncile sunt ideale atunci când dorești să creezi rapid un loc suplimentar de ședere. Pune-le în bucătărie, în camera de zi, în dormitor sau chiar pe hol. Cu câteva perne drăguțe, poți oferi întregului spațiu o atmosferă diferită. Acestea pot fi adăugate cu ușurință în camera ta de zi și sunt superbe atunci când ai parte de musafiri. Băncile de depozitare și de intrare, de asemenea, oferă soluții de depozitare excelente pentru tine. Pur și simplu deschide capacul sau sertarele drăguțe și depozitează jucării, perne de rezervă sau lenejeria de pat.

Alegerea băncuței potrivite

Când cauți o băncuță, dorim să îți oferim sfaturi utile. În primul rând, pentru ce va fi folosită? Ai nevoie de mai mult spațiu de ședere, mai mult spațiu de depozitare sau ambele? După aceasta, ce culoare sau stil s-ar potrivi frumos cu interiorul tău? O băncuță tapițată din material textil ar arăta excelent într-un interior liniștit, de exemplu. Când ai deja un mobilier colorat, ar putea fi mai bine să alegi o bancă albă sau din lemn. Un ultim sfat este să iei în considerare măsurătorile și să determini în prealabil unde va fi localizată.

O mulțime de opțiuni la vidaXL

Nu contează dacă dorești doar o băncuță frumoasă sau dorești să completezi aspectul încăperii din casa ta, vidaXL le are pe toate. În afară de aceasta, toate produsele noastre sunt la prețuri competitive, astfel încât să poți oferi interiorului tău un makeover complet fără să cheltui prea mult!

Vezi mai mult