Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Umbrare & umbrele de soare

Se afișează: 1-48 din 629
  • ...

Umbrele de soare și prelate pentru grădina sau balconul dvs.

Vă place să stați afară, dar vă este mereu frică să nu faceți arsuri solare? Se pare că aveți nevoie de o umbrelă de soare în grădina sau pe balconul dvs.! O umbrelă de soare bună vă va permite să vă bucurați de umbră, adăugând în același timp un aspect minunat grădinii dvs. Există mai multe opțiuni de umbrele de soare disponibile la vidaXL. Există multe tipuri diferite din care puteți alege, în toate tipurile de culori de vară. Perfect pentru a vă pregăti grădina pentru vară.

 

Umbrele de soare în consolă

Umbrela de soare perfectă va fi diferită pentru fiecare, deoarece gusturile variază. Cu toate acestea, umbrela de soare în consolă este una dintre cele mai populare umbrele. Cel mai important lucru la o umbrelă de soare în consolă este că poate fi perfect poziționată peste o masă, deoarece baza umbrelei de soare este așezată lateral, iar umbrela de soare pare să fie suspendată în aer. Acest lucru vă permite să profitați la maximum de spațiul pe care îl aveți. Și, în plus, arată uimitor!

O umbrelă de soare în consolă poate oferi, de asemenea, umbră pentru o suprafață mai mare. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea umbrelelor de soare în consolă sunt mai mari decât umbrelele obișnuite. Va trebui să țineți cont de acest lucru atunci când cumpărați o umbrelă în consolă. Ar fi păcat dacă nu puteți profita la maximum de umbrela de soare din lipsă de spațiu. Multe umbrele în consolă sunt disponibile în diferite forme, cum ar fi rotunde, pătrate și dreptunghiulare. Aceasta înseamnă, de asemenea, că acestea pot crea umbră pentru o zonă mai mare. Și, în sfârșit, trebuie remarcat faptul că umbrelele de soare în consolă sunt ușor de reglat și deplasat, astfel încât să puteți sta la umbră oriunde doriți.


Nu uitați de baza de umbrelă de soare

În afară de umbrelele de soare în consolă, există, de asemenea, umbrele de soare obișnuite, disponibile la vidaXL, desigur. Consultați selecția largă de culori și dimensiuni. Ați găsit umbrela de soare preferată? Nu uitați de baza de umbrelă de soare! Baza va asigura umbrela dvs. de soare să stea ferm în poziție pe orice suprafață și va opri căderea acesteia la pământ de prima rafală de vânt. O umbrelă de soare în consolă are nevoie de o bază diferită față de o umbrelă de soare obișnuită. Deci, atenție la acest lucru atunci când cumpărați una!

 

Protejați-vă umbrela de soare cu o prelată de umbrelă de soare 

Din păcate, toate verile minunate ajung să se termine. Și este important să depozitați în mod corespunzător mobilierul de grădină atunci când se întâmplă acest lucru. Astfel, vă păstrați mobilierul în formă pentru anul următor, nefiind afectat de vânt și de vreme. Același lucru este valabil și pentru o umbrelă de soare. De aceea se recomandă utilizarea unei prelate de umbrelă de soare. Aceasta previne deteriorarea și păstrează culoarea pânzei umbrelei de soare. Chiar și după ce ați pus prelata de umbrelă de soare, cel mai bine este să depozitați umbrela de soare în interior.

Vezi mai mult