Categorii pentru gătit la exterior în zona ta de grătar


O zonă pentru grătar este mai mult decât un simplu loc pentru a frige alimentele tale preferate. Este un loc pentru a-ți face amintiri, unde prietenii și familia se adună ca să se distreze! Ia în considerare să adaugi o bucătărie pentru grătar în aer liber la amenajarea ta deja existentă, pentru a avea parte de confort și funcționalitate. Pentru a crea un spațiu confortabil și primitor, caută mobilier pentru grătar de grădină, cum ar fi canapele și seturi de mobilier pentru exterior. Accesoriile precum covoare, pături sau șeminee te vor face să te simți confortabil chiar și în zilele răcoroase. Cu puțină creativitate, îți vei transforma zona de grătar în aer liber într-un loc suprem de întâlnire!Colecții pentru zona de grătar din curte


Amenajarea zonei de grătar în aer liber este un proiect interesant și distractiv! În primul rând, asigură-te că ai echipamentul potrivit pentru gătit în aer liber, cum ar fi un grătar, ustensile și un bol de foc. Ține cont de spațiul pentru masă și scaune pentru oaspeții suplimentari, așadar mobilierul pliabil ar putea fi exact ceea ce cauți. Adăugarea de iluminare ambientală pentru a crea o atmosferă confortabilă este, de asemenea, o necesitate. Explorează colecțiile de mai jos.

Boluri de foc


Mobilier pliabil


Amenajare spații mici

În tendințe acum
1,205.99 Lei

Incl. TVA

În tendințe acum
1,597.99 Lei

Incl. TVA


Articole de grătar pentru familii


Îngrijire mobilier


Distracție pentru copii în aer liber


Zona de grătar: trucuri și sfaturi pentru exterior


Avem sfaturi excelente cu privire la udare, tăierea crengilor uscate și alegerea plantelor potrivite pentru clima din zona ta. În plus, avem la dispoziție o mulțime de sfaturi referitoare la mobilierul de grădină, care să te ajute să găsești piesele perfecte pentru spațiul tău. Cu puțină îndrumare, vei crea o oază în aer liber de care te vei bucura în anii următori.

Sfaturi de grădinărit pentru primăvară și idei de decorare

Deși frigul iernii ar putea fi încă prezent, putem începe să aruncăm încet o privire în grădinile noastre...

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Cum să alegi cel mai bun material pentru mobilierul de grădină

Care sunt cei mai importanți factori de luat în considerare când achiziționezi mobilier de exterior?

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Ghid pentru achiziționarea mobilierului de grădină

Pentru a înțelege cum să alegeți mobilierul de grădină care să corespundă nevoilor dvs., aruncați o privire la ghidul nostru de mai jos.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Suntem atât de fericiți să-i vedem pe clienții noștri cum creează spații frumoase cu produsele noastre și cum le împărtășesc cu noi prin #sharemevidaXL. De la design-uri uimitoare pentru grădini până la interioare confortabile pentru casă, creativitatea clienților noștri te inspiră cu adevărat. De asemenea, și tu poți să te alături comunității noastre și poți împărtăși cu noi propriile design-uri inspirate de vidaXL. Să sărbătorim pasiunea noastră pentru spații de locuit frumoase și confortabile și să ne inspirăm reciproc să creăm design-uri și mai fabuloase!

@mama_spzoo
@living.in.den.haag
@huisje_bij_het_strand
@genuss.neighbourhood
@winterandryder
@wonenaandenes
@our_renovation_projects
Descoperă totul