Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)

Copertine & pavilioane

Se afișează: 1-48 din 317

Comandați online pavilionul de grădină perfect

Un pavilion de grădină este ideal pentru momentul în care vreți să dați petreceri. Cu un cort de petrecere bun, organizarea unei petreceri reușite în grădină este ușoară, deoarece oaspeții dvs. nu vor trebui să se îngrijoreze de vreme! Cumpărarea unui cort de petrecere de la vidaxl fără costuri imense  înseamnă să fiți mereu pregătit pentru distracție.

Avantajul de a avea propriul cort de petrecere este că nu va mai trebui niciodată să închiriați unul. Acest lucru economisește costuri și vă permite să organizați o petrecere în ultimul moment ori de câte ori doriți. Corturile de petrecere de la vidaXL pot fi configurate rapid și ușor. Fiecare cort este livrat cu instrucțiuni clare, astfel încât să poată fi configurat de oricine. Înainte de a vă configura cortul, asigurați-vă că terenul este potrivit pentru acesta.

Evident, aveți nevoie de mai mult decât un cort pentru a da o petrecere. De exemplu, o petrecere bună are nevoie de iluminat (ambiental). Puteți îmbrăca cortul cu felinare mici, ghirlande și baloane. Înainte de petrecere, asigurați-vă că toți oamenii pe care i-ați invitat pot încăpea efectiv în cort. 12 Acum vă mai trebuie câteva gustări și muzică și să înceapă petrecerea!

 

Cort de petrecere de 3 x 3 metri

Cortul de petrecere de 3 x 3 metri este ideal pentru o petrecere intimă sau un bufet. Datorită dimensiunii sale restrânse, acest cort de petrecere poate fi configurat în aproape orice grădină. Acest cort poate fi utilizat și ca extensie a unui cort mai mare sau a unei prelungiri existente. Când alegeți un cort de petrecere de 3 x 3 metri, puteți alege între un cort pliabil și un cort cu un cadru tubular. Aceste corturi sunt disponibile de asemenea în mai multe culori.

 

Cort de petrecere de 3 x 6 metri

Un cort de petrecere de 3 x 6 metri este cortul perfect pentru o petrecere mai mare dacă aveți spațiu suficient în grădina dvs. Corturile de petrecere de 3 x 6 m la prețuri mici vă permit să asigurați loc tuturor oaspeților dvs. și să le oferiți suficient spațiu pentru a se deplasa. Cortul de petrecere de 3 x 6 m este disponibil de asemenea în diverse culori. Configurarea corturilor necesită puțin mai mult timp și efort datorită dimensiunilor lor mai mari, dar chiar și așa configurarea este suficient de rapidă.

 

Ușor de comandat online

Pentru toți cei care planifică o petrecere sau o altă ocazie specială, cortul de petrecere de la vidaXL ar putea fi exact ceea ce vă trebuie. Vă asigură că sunteți la adăpost de vânt și ploaie. Cu un set de acoperire potrivit, va da multă atmosferă oricărei petreceri. Corturile noastre de petrecere sunt ușor de comandat online, iar vidaXL vi le trimite la ușă gratuit.

Vezi mai mult