Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Piscine

Săriți în propria dvs. piscină

Pe măsură ce verile continuă să devină mai calde, a avea o piscină a devenit un standard pentru multe case. S-au terminat zilele în care piscinele puteau fi văzute doar în vile cu grădini imense. În aceste zile, există nenumărate feluri de piscine pentru orice buget și dimensiuni de grădină. Imaginați-vă că săriți în propria piscină pentru a vă relaxa la sfârșitul zilei sau imaginați-vă cum ar fi să dați spontan o petrecere la piscină pentru prietenii dvs. într-o sâmbătă însorită? Totul este posibil datorită gamei largi de opțiuni disponibile.

Piscinele pot fi împărțite în două tipuri - cele care sunt sub nivelul solului și cele care sunt deasupra solului. La vidaXL, suntem specializați în a vă oferi de piscine supraterane în diferite dimensiuni și stiluri. Aceste piscine sunt, în general, mai accesibile și sunt ușor de instalat, astfel încât să puteți face prima baie foarte curând. Consultați selecția noastră, de exemplu, piscinele de la Intex și Bestway pentru a o găsi pe cea care se va potrivi cel mai bine în grădina dvs.!

 

Cum să alegeți o piscină supraterană online

Alegerea noii dvs. piscine supraterane necesită puțină cercetare. Chiar dacă de-abia așteptați să săriți în ea, este important să aveți în vedere următoarele lucruri:

  • Mărimea spațiului 

Asigurați-vă că piscina dvs. se încadrează în grădina dvs. sau în spațiul pe care îl aveți disponibil - mai bine să fiți în siguranță decât să vă pară rău.

  • Reglementări locale

În unele locuri, există reguli cu privire la spațiul dintre o piscină și structurile sale înconjurătoare. Asigurați-vă că nu încălcați nicio regulă și nicio reglementare, deoarece acest lucru vă poate strica distracția.

  • Forma

Piscinele supraterane se prezintă în diferite forme (rotunde, ovale, dreptunghiulare etc.), iar unele dintre acestea pot fi nepotrivite pentru dimensiunea sau forma grădinii dvs. De asemenea, estetica joacă un rol, astfel că alegerea formei este și o chestiune de gust.

  • Adâncimea

  Luați în considerare cine va folosi piscina. Dacă este vorba despre adulți și înotători cu experiență, o piscină mai adâncă este o alegere acceptabilă. Dacă vor circula copii mici, vă recomandăm o piscină cu pereți mai scunzi.

  • Permanentă sau temporară

În funcție de materialul din care sunt confecționate, unele piscine supraterane trebuie să fie demontate și depozitate pe timpul iernii, în timp ce altele (de obicei cele din oțel) pot rămâne pe tot parcursul anului.

 

Găsiți o piscină gonflabilă ieftină

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni și mai accesibile, care vă va oferi, de asemenea, mai multă flexibilitate, o piscină gonflabilă ar fi o alegere excelentă. La vidaXL vă oferim o varietate mare din care să alegeți. Avem piscine gonflabile care se potrivesc unei familii întregi sau unui grup de prieteni sau unele mai mici, care ar fi o completare perfectă pentru un spațiu mai limitat. Când este dezumflată, o astfel de piscină poate încăpea cu ușurință în portbagajul mașinii, astfel încât să o puteți lua cu dvs. și să o instalați oriunde doriți. Consultați produsele noastre pentru a găsi piscine gonflabile ieftine care vor oferi tone de divertisment familiei dvs. pe timpul verii.

Grădina dvs. are nevoie de o piscină pentru copii Vara este sezonul preferat al fiecărui copil, iar cu o piscină pentru copii puteți duce lucrurile la un nivel cu totul nou. O piscină gonflabilă pentru copiii dvs. este o alternativă accesibilă la una obișnuită și nu necesită niciun efort pentru amenajare.

Într-o clipă, copiii dvs. se vor distra bălăcindu-se și mișcându-se prin apă. Este modalitatea perfectă pentru ei de a scăpa de căldură și de a socializa cu prietenii.

  În culori strălucitoare și design-uri creative, piscina pentru copii este un accesoriu excelent de vară pentru orice curte. În funcție de vârsta copiilor dvs., puteți alege o piscină pentru copii mici sau una care oferă mai mult spațiu copiilor mai mari pentru a se juca. Indiferent de nevoile și cerințele dvs., puteți găsi soluția perfectă în selecția noastră.

 

Cauți alte produse? Consultă categoriile de mai jos:

Vezi mai mult