Descoperă toate codurile promoționale vidaXL de pe această pagină și beneficiază de o reducere de fiecare dată!

Cumpără un șezlong, primește o reducere de 10% la perne

cod: VARA

Vezi mai multekeyboard_arrow_right

Beneficiază de o reducere de 5%, când cumperi garduri de minimum 2.475Lei

cod: VARA

Vezi mai multekeyboard_arrow_right

Multe produse cu 10% reducere, actualizate lunar

cod: OFERTE01

Vezi mai multekeyboard_arrow_right

În curând

În curând

În curând

Coduri promoționale și oferte speciale de la vidaXL

La vidaXL, apreciem foarte mult un preț bun. Găsește pe această pagină toate codurile promoționale actuale de la vidaXL, care fac prețurile noastre deja scăzute să fie și mai atractive. Codurile promoționale sunt actualizate în mod regulat și pentru o varietate de produse. În acest fel, poți beneficia întotdeauna de reduceri, de exemplu, la mobilier, corturi de petrecere, garduri sau articole sportive. Acesta este cel mai bun loc să vii de Black Friday, de asemenea, deoarece aici este locul unde pot fi găsite toate codurile!

La vidaXL, livrarea este întotdeauna gratuită – indiferent dacă ai cumpărat, de exemplu, un mic accesoriu pentru casa ta, un set imens de mobilier de grădină sau o bicicletă de antrenament.

Cum să utilizezi un cod promoțional de la vidaXL?

Utilizarea unui cod promoțional de la vidaXL este foarte ușoară. Trebuie doar să adaugi codul în câmpul codului promoțional din coșul tău de cumpărături, iar reducerea va fi calculată automat în suma totală. Nu uita să citești termenii și condițiile codului, astfel încât să te asiguri că acesta poate fi aplicat la comanda ta!

Beneficiază de o reducere de 25 RON atunci când te înscrii la newsletterul nostru

Când te abonezi la newsletterul nostru, vei primi o reducere de 25 RON la comanda ta drept cadou de bun venit. În calitate de abonat, ești primul care află când există noi coduri promoționale, oferte și produse noi la vidaXL. Te vom ține la curent în mod regulat cu cele mai recente știri și tendințe, oferte speciale și produse noi din gama noastră.