Reduceri de până la 10% la articole esențiale pentru casă

Găsește articolele esențiale preferate pentru casă acum la reducere. Avem date diferite pentru ofertele disponibile mai jos, asigură-te că verifici detaliile de pe pagina promoțională.

Produsele în cantități multiple (parte dintr-un set) sunt considerate un singur produs în coș. Reducerea oferită este dedusă din prețul actual de vânzare din magazinul online. Prețul de vânzare nu se bazează pe prețurile istorice ale articolelor noastre. Prețul nostru de vânzare se poate modifica în timp din cauza nivelului stocurilor, a cursurilor de schimb și a economiei.

-5% pentru 2, -10% pentru 3 piese de mobilier pentru baie

cod: OFERTA-XL

Cumpără acumkeyboard_arrow_right

10% reducere la saltele când cumperi un pat

cod: OFERTA-XL

Cumpără acumkeyboard_arrow_right

Beneficiază de 10% reducere pentru 2 lămpi de interior

cod: OFERTA-XL

Cumpără acumkeyboard_arrow_right

-10% la chiuvete de bucătărie când cumperi un dulap

cod: OFERTA-XL

Cumpără acumkeyboard_arrow_right

-5% pentru 2, -10% pentru 3 rafturi

cod: OFERTA-XL

Cumpără acumkeyboard_arrow_right

Mese de capăt și fotolii: -10% pentru 2

cod: OFERTA-XL

Cumpără acumkeyboard_arrow_right

Cele mai bune oferte cu 10% reducere la vidaXL

cod: OFERTE01

Cumpără acumkeyboard_arrow_right

Coduri promoționale și oferte speciale de la vidaXL

La vidaXL, apreciem foarte mult un preț bun. Găsește pe această pagină toate codurile promoționale actuale de la vidaXL, care fac prețurile noastre deja scăzute să fie și mai atractive. Codurile promoționale sunt actualizate în mod regulat și pentru o varietate de produse. În acest fel, poți beneficia întotdeauna de reduceri, de exemplu, la mobilier, corturi de petrecere, garduri sau articole sportive. Acesta este cel mai bun loc să vii de Black Friday, de asemenea, deoarece aici este locul unde pot fi găsite toate codurile!

La vidaXL, livrarea este întotdeauna gratuită – indiferent dacă ai cumpărat, de exemplu, un mic accesoriu pentru casa ta, un set imens de mobilier de grădină sau o bicicletă de antrenament.

Cum să utilizezi un cod promoțional de la vidaXL?

Utilizarea unui cod promoțional de la vidaXL este foarte ușoară. Trebuie doar să adaugi codul în câmpul codului promoțional din coșul tău de cumpărături, iar reducerea va fi calculată automat în suma totală. Nu uita să citești termenii și condițiile codului, astfel încât să te asiguri că acesta poate fi aplicat la comanda ta!

Beneficiază de o reducere de 25 Lei atunci când te înscrii la newsletterul nostru

Când te abonezi la newsletterul nostru, vei primi o reducere de 25 Lei la comanda ta drept cadou de bun venit. În calitate de abonat, ești primul care află când există noi coduri promoționale, oferte și produse noi la vidaXL. Te vom ține la curent în mod regulat cu cele mai recente știri și tendințe, oferte speciale și produse noi din gama noastră.