Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10
Mobilă  (466)
Mese  (466)

Mese de bucătărie

Se afișează: 1-48 din 466
  • ...

Mese mari și mici de bucătărie

Atunci când ai o familie mare sau o bucătărie foarte mare care ar putea avea nevoie de ceva in plus, o masă mare de bucătărie este o soluție excelentă. Această masă este adesea văzută ca un punct focal al camerei de zi sau al bucătăriei, și este locul unde familia se adună pentru a cina și a socializa. La vidaXL vei găsi o gamă superbă de mese pentru bucătărie în mai multe materiale diferite, de la lemn la o combinație de metal și sticlă. În plus, oferim și mese superbe de bar, scaune și seturi pentru bucătărie care sunt potrivite pentru case și apartamente mai mici.

Sfaturi pentru alegerea mesei de bucătărie

Alegerea mesei potrivite de bucătărie necesită pregătire. Suntem aici pentru a-ți oferi câteva sfaturi utile:

  • Ține minte unde trebuie să fie plasată masa. Măsoară spațiul disponibil foarte atent pentru a preveni dezamăgirea.
  • Alege o masă care se potrivește cu interiorul casei tale. O masă de lemn merge adesea bine cu orice tip de interior, dar o masă cu blat de sticlă ar fi mai potrivită pentru un interior modern.
  • Ține minte numărul scaunelor pe care dorești să le pui sub masă atunci când vrei să cumperi masa și scaunele separat, și nu într-un set. Dacă dorești să adaugi mai multe scaune mai târzi, poate fi necesar să iei în considerare o masă mai mare.

Alegerea scaunelor potrivite

Când a fost aleasă masa de bucătărie, este timpul să cauți câteva scaune frumoase. De exemplu, alege niște scaune de piele (artificială) care vor complimenta perfect o masă de lemn sau cu blat din sticlă. De asemenea, există și opțiunea de a crea un aspect unic și eclectic combinând diferite tipuri de scaune, cu diferite forme, materiale sau culori.

Mese de bar pentru spații mici

Ai o casă sau sufragerie mică? Atunci este important să folosești spațiul în mod înțelept. O masă de bar este o soluție excelentă, deoarece este mai înaltă și oferă camerei o atmosferă mai spațioasă.

Cauți alte produse? Consultă categoria de mai jos:

Vezi mai mult