Categorii pentru biroul la domiciliu


Transformă o cameră liberă într-un birou la domiciliu modern cu articole esențiale pentru biroul de acasă! Nu ești sigur de ce tip de mobilier ai nevoie? Nu-ți face griji! Seturile de mobilier pentru birou la domiciliu sau birourile individuale, scaunele și soluțiile de depozitare sunt produse indispensabile. Ce zici de un birou pentru lucrul în picioare sau un dulap de dosare colorat, pentru a-ți îmbunătăți spațiul?

Și să nu uităm de decor! Adaugă personalitate biroului tău de acasă cu lucrări de artă decorativă de perete, plante și accesorii pentru birou. Te întrebi care este diferența dintre mobilierul de la biroul de la serviciu și mobilierul pentru biroul de la domiciliu? Mobilierul pentru biroul de la muncă este construit pentru a rezista la uzura utilizării zilnice, în timp ce mobilierul pentru domiciliu este axat pe confort și stil. Din fericire, le avem pe amândouă.Colecții de birou la domiciliu


Biroul de la domiciliu poate deveni cu ușurință spațiul plin de inspirație de care ai nevoie, cu accesoriile noastre pentru biroul de acasă. În primul rând, un scaun de birou te va ajuta să menții o postură bună în timp ce lucrezi. O inspirație minunată pentru biroul de la domiciliu vine de la un birou organizat cu produse esențiale pentru birou. Adaugă câteva piese de decor pe perete pentru un iz de culoare. Indiferent dacă preferi postere motivaționale, scene din natură sau artă pop, avem câte ceva pentru toate gusturile. Cu aceste articole distractive și funcționale din colecția ta pentru birou la domiciliu, vei aștepta cu nerăbdare să te așezi la muncă!

Decorațiuni de perete


Sfaturi & idei pentru decorarea biroului de la domiciliu


Proiectarea spațiului de lucru potrivit este ușoară cu puțină inspirație pentru mobilierul de birou de la domiciliu. Poți alege seturi de mobilier de birou pentru domiciliu sau poți opta pentru piese individuale. În orice caz, îți recomandăm să arunci o privire la ghidurile noastre de cumpărare pentru mobilier – sunt super utile! Nu ești încă sigur cum să-ți decorezi spațiul de lucru? Contează pe ideile noastre pentru un birou la domiciliu. Un punct de plecare excelent este să verifici stilurile noastre de design interior și cele mai populare tendințe pentru inspirație.

Stiluri de design de interior

Găsiți stilul preferat de design interior și cumpărați articolele care se potrivesc cu fiecare stil. Transformă-ți casa într-un cămin astăzi!

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Află cum să alegi un scaun de gaming

Cu cât petreceți mai mult timp așezat, cu atât mai importantă este alegerea dumneavoastră.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Suntem atât de fericiți să-i vedem pe clienții noștri cum creează spații frumoase cu produsele noastre și cum le împărtășesc cu noi prin #sharemevidaXL. De la design-uri uimitoare pentru grădini până la interioare confortabile pentru casă, creativitatea clienților noștri te inspiră cu adevărat. De asemenea, și tu poți să te alături comunității noastre și poți împărtăși cu noi propriile design-uri inspirate de vidaXL. Să sărbătorim pasiunea noastră pentru spații de locuit frumoase și confortabile și să ne inspirăm reciproc să creăm design-uri și mai fabuloase!

Descoperă totul