Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Băncuțe pentru intrare & depozitare

Se afișează: 1-48 din 213

Design pentru camera de zi

Camera de zi este una dintre camerele din casa ta în care probabil petreci cel mai mult timp, deci este important să creezi atmosfera potrivită atunci când te gândești la designul camerei de zi. La vidaXL, vei găsi o gamă largă de mobilier și accesorii în mai multe stiluri diferite, variind de la modern la rustic. Poți să oferi camerei tale de zi o actualizare rapidă și prietenoasă cu bugetul, cu câteva accesorii drăguțe cum ar fi lumânările sau pernele decorative, dar dacă ești pregătit pentru o schimbare mai mare, vei găsi și canapele confortabile, scaune elegante și mese robuste, toate aici la vidaXL. 

Decorează-ți camera de zi în stilul tău

Dacă nu mai ești mulțumit de decorul camerei tale de zi, este timpul pentru o schimbare! Gândește-te ce stil îți place cel mai mult înainte de a începe marea reproiectare. Poți alege unul dintre cele mai cunoscute stiluri, cum ar fi modern, clasic, rustic sau industrial, dar amestecarea stilurilor este, de asemenea, o opțiune. Acest lucru va conferi camerei tale de zi un aspect mai personal. Asigură-te că nuanțele de culori se potrivesc sau se complementează reciproc pentru a menține un aspect armonios. Un alt lucru de luat în considerare atunci când îți redecorezi camera de zi este dimensiunea camerei și dimensiunile mobilei pe care o alegi. Prea multe piese mari de mobilier într-o cameră mică vor da senzația de o atmosferă înghesuită. O soluție bună într-un astfel de caz ar fi alegerea unei canapele mari ca piesă principală, păstrând restul mobilierului de dimensiuni mici.

Articole minunate pentru camera ta de zi

La vidaXL, vei găsi tot ce ai nevoie pentru decorarea camerei de zi. Alege o canapea frumoasă de două (sau trei) locuri, un fotoliu confortabil sau un dulap cu aspect antic și completează aspectul cu câteva accesorii minunate. Lumânările și pernele decorative, de exemplu, sunt o modalitate ușoară de a crea o atmosferă plăcută în camera ta de zi. Iluminarea este o altă parte importantă a camerei de zi. Lampa potrivită de podea sau lustra potrivită pot conferi spațiului un aspect cald și senzațional.

Transformă-ți casa într-un cămin

O cameră de zi decorată exact așa cum îți place îți va transforma casa într-un cămin relaxant și primitor. Te poți bucura de oaspeți distractivi și vă puteți relaxa seara pe canapea cu o băutură. Aruncă o privire pe vidaXL.ro pentru cele mai recente tendințe în decorarea camerelor de zi, în materie de mobilier și accesorii.

Vezi mai mult