Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)
Unelte  (758)
Garduri  (758)
Panouri gard  (758)

Panouri gard

Se afișează: 1-48 din 758
  • ...

Panouri de gard ieftine 

Panourile de gard definesc limitele curții sau terasei dvs. și vă oferă posibilitatea de a vă relaxa nestingherit în intimitatea propriei case. Alegerea panourilor de gard potrivite poate îmbunătăți cu adevărat aspectul spațiului dvs. de exterior și chiar pe cel al casei dvs.

 La vidaXL, avem o selecție bogată de panouri de gard accesibile într-o mare varietate de stiluri, dimensiuni și culori. Iată doar câteva dintre materialele din care puteți alege:

• Oțel

• Lemn

• Bambus

• Plastic

• PVC

 În selecția noastră puteți găsi soluții de garduri pentru orice buget, dacă sunteți interesat de un gard de gabion solid, destinat utilizării intense sau de un panou de gard de grădină 2D sau dacă doriți doar să vă înconjurați grădina cu un gard clasic.

Alegeți gardul de grădină perfect

Un gard de grădină oferă siguranță și confidențialitate și este o parte integrantă a spațiului care vă înconjoară casa. Este primul lucru pe care îl văd vizitatorii atunci când vin și o modalitate de a vă prezenta stilul și personalitatea în lumea exterioară. Atunci când alegeți un gard de grădină, este important să aveți în vedere nevoile dvs. În general, există două tipuri de garduri de grădină: cele compacte și cele cu șipci.

Gardurile de grădină compacte sunt cele care au un spațiu mic sau nu au deloc spațiu între scânduri. Acestea sunt o opțiune preferată dacă doriți confidențialitate maximă. Un avantaj suplimentar este faptul că oferă și o anumită reducere a zgomotului, ceea ce este excelent dacă locuința dvs. este pe o stradă aglomerată. Dacă aveți animale de companie, un gard compact vă poate oferi liniște sufletească, deoarece le va împiedica să fugă. Cu toate acestea, rețineți că acest tip de gard de grădină va face umbră în grădina dvs. și poate limita pătrunderea soarelui.

Un gard de grădină cu șipci este o completare elegantă pentru grădina dvs. Este semi-compact, astfel încât nu vă va împiedica să priviți în afară și va permite pătrunderea luminii într-o mare măsură. Chiar și acest tip de gard vă poate oferi confidențialitate atunci când este combinat cu plante cățărătoare sau tufișuri. Este o opțiune bună dacă locuiți într-o zonă calmă, liniștită, iar aspectul estetic este mai important decât protejarea locuinței dvs. împotriva ochilor curioși.

Avantajele panourilor de gard din lemn

Panourile de gard din lemn sunt o alegere clasică pentru orice grădină, indiferent de mărimea sau stilul lor. Panourile de gard din lemn necesită revopsire sau curățare periodică pentru a le păstra aspectul de prospețime. Un avantaj este că nu va trebui să rămâneți la aceeași culoare. Puteți oferi grădinii dvs. un aspect cu totul nou de fiecare dată când le revopsiți!

Aruncați o privire peste selecția noastră pentru a găsi o gamă largă de panouri de gard din lemn în diferite stiluri și dimensiuni, de la garduri mici, decorative și delimitări de gazon până la panouri de gard înalte și compacte.

Avantajele panourilor de gard din metal

Panourile de gard din metal vor oferi locuinței dvs. un aspect elegant și modern. Sunt puternice, robuste și sunt recomandate în cazul în care siguranța este prioritară pentru dvs. Gardurile metalice, precum cele din aluminiu și oțel, necesită puțină întreținere, ceea ce le face să fie o alegere des întâlnită. Nu sunt afectate cu ușurință de ploaie și vânt, astfel încât nevoile de reparații sunt minime.

Consultați produsele noastre pentru a găsi cele mai bune panouri de gard din metal pentru nevoile dvs. Filtrele noastre permit flexibilitate conform dorințelor dvs. Este ușor să alegeți panouri cu lungimea și înălțimea perfectă pentru spațiul dvs. de exterior, precum și în culoarea și stilul potrivit cu aspectul casei și grădinii dvs.

Vezi mai mult