Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Mobilă  (67)
Scaune  (67)
Șezlonguri  (67)

Șezlonguri

Oferă interiorului casei tale un aspect luxos cu un șezlong

Un șezlong (literalmente: scaun lung) este o piesă de mobilier superbă, confortabilă și subevaluată. Folosește-l pentru a te relaxa singur, dar funcționează și ca o canapea elegantă cu două locuri. Deoarece spătarul nu se întinde pe toată lungimea, acesta va arăta mai puțin solid în comparație cu o canapea reală. Aici, la vidaXL, avem o selecție frumoasă de șezlonguri de interior într-o varietate de materiale diferite.

Un șezlong confortabil

În locul unui fotoliu, poți alege, de asemenea, un șezlong de interior. Această piesă fantastică de mobilier este foarte confotabilă și creează chiar mai mult spațiu de ședere. Oaspeții tăi vor iubi noul punct focal din camera ta și vei avea probleme atunci când vei vrea să te ridici de pe acest șezlong confortabil! Materialele pe care le-am folosit pentru șezlongurile noastre, într-adevăr contribuie la confortul acestora. De exemplu, alege un șezlong realizat din piele artificială de înaltă calitate sau o combinație de bumbac și poliester. Aceste materiale sunt foarte ușor de curățat.

Alegerea unei canapele de colț

Dacă vrei să împuști doi iepuri dintr-un foc, poți lua în considerare o canapea de colț. Vei avea parte, nu numai de o canapea, ci și de un șezlong. Câteva modele au șezlongul detașabil pentru a-l putea pune în alt loc. Aici, la vidaXL, vei găsi mai multe canapele de colț cu un șezlong atașat. Acestea sunt confortabile pentru ședere dar, de asemenea, și pentru a te întinde pe ele pentru un moment de relaxare.

Vezi mai mult