Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)

Iluminat de exterior

Se afișează: 1-48 din 467
  • ...

Luminați-vă grădina cu corpuri de iluminat de exterior de la vidaXL

Cu soluțiile de iluminat de exterior de la vidaXL, nu veți mai rămâne niciodată în întuneric! În afară de corpurile de iluminat de exterior  funcționale, cum ar fi luminile de grădină pentru alei sau corpurile de iluminat de exterior cu senzor de mișcare, există și o mulțime de corpuri de iluminat ambientale din care să alegeți. Dacă vă place să stați afară într-o seară caldă de vară, nu puteți face acest lucru fără un iluminat bun. Este ușor să creați atmosfera potrivită cu lumini adecvate. Amplasați lămpile în colțurile întunecate ale grădinii dvs. sau orientați-le către anumite zone pe care vreți să le vedeți iluminate noaptea. Veți observa imediat schimbarea în atmosferă. vidaXL are o selecție largă de lămpi de exterior, inclusiv lămpi pe care să le amplasați la sol, candelabre, instalații de iluminat pentru tavan, corpuri de iluminat de perete, lămpi cu senzor, lămpi cu energie solară și felinare.

 

Diferite tipuri de iluminat de exterior

Iluminatul de exterior este unul dintre cele mai importante elemente care contribuie la atmosfera pe care o creați în grădina dvs. după apusul soarelui. Puneți o lumină într-un colț întunecat al grădinii dvs. cu un corp de iluminat de perete. Alte opțiuni includ un spot luminos sub un copac sau într-un alt loc frumos din grădină, ca lumină de accent.

În afară de aceste lămpi de exterior în tendințe, vidaXL este, de asemenea, locul de unde puteți alege lămpi de exterior funcționale (dar totuși elegante!). Lămpile cu senzor se aprind automat atunci când cineva se apropie de ușa din față sau din spate. De asemenea, poate fi folositor să adăugați corpuri de iluminat pe aleea dvs. de grădină, astfel încât nimeni să nu vă calce accidental stratul cu flori proaspăt greblat.


Creați un plan de iluminat de exterior

La fel ca în cazul iluminatului de interior, este bine să creați un plan de iluminat și pentru luminile dvs. de exterior. Luați în considerare ce părți ale grădinii dvs. ar putea avea nevoie de o lumină suplimentară, ce atmosferă doriți să creați și care este scopul luminilor dvs. Alegeți lumini mai strălucitoare pentru a le amplasa de-a lungul aleii de grădină, lângă ușă sau lângă magazie. Pentru iluminarea ambientală, luați în considerare o culoare mai delicată de lumină. Aruncați o privire peste selecția vidaXL și asigurați-vă că nu veți rămâne în întuneric!

 

Lămpi de exterior cu energie solară

Atunci când căutați o lumină eficientă din punct de vedere energetic, vă recomandăm lămpile cu energie solară. Aceste lămpi se încarcă în timpul zilei, astfel încât să își poată răspândi lumina minunată noaptea. Unele lămpi sunt prevăzute și cu baterii de rezervă. Asta înseamnă că vor lumina mereu, chiar dacă soarele nu și-a arătat fața.

Vezi mai mult