Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)

Arcade gradină, spaliere & pergole

Se afișează: 1-48 din 50

 

Comandați-vă pergola online

La fel ca multe alte produse, puteți comanda pur și simplu pergole online. O pergolă este o completare minunată pentru fiecare grădină. Sunt foarte potrivite pentru a crea un perete despărțitor în grădina dvs. sau pentru a ghida dezvoltarea plantelor dvs. frumoase.

 

Avantajele unei pergole

Cel mai mare avantaj de a avea o pergolă este modul în care aceasta creează umbră. În lunile călduroase de vară, plantele care se dezvoltă pe aceasta creează o mică oază minunată. Puneți-vă scaunul dedesubt și, dacă plantele dvs. au crescut suficient de mult, nu veți avea nevoie nici măcar de o umbrelă de soare! De asemenea, o pergolă poate fi o modalitate excelentă de a crea o zonă de trecere în grădina dvs., între terasa dvs. și restul grădinii, de exemplu.

Puteți folosi pergola ca pe o umbrelă de soare. O modalitate ușoară de a face acest lucru este prin atașarea unei pânze de umbră pe „acoperișul” pergolei. Aceasta creează imediat un aspect interesant și confortabil. Și, desigur, felul în care vă protejează împotriva soarelui este, de asemenea, foarte de util.

O versiune mai mică a pergolei este o arcadă de trandafiri. Arcada de trandafiri este des folosită la nunți. Când aceasta este plină de plante și flori, devine locul romantic perfect pentru o ceremonie de nuntă. Dar puteți pur și simplu să o  puneți în grădina dvs. pentru a crea un pic de umbră sau pentru a crea o separare naturală în designul grădinii dvs.

 

Pergola din lemn

Există diferite tipuri de pergole și arcade de trandafiri din care puteți alege. Una dintre cele mai întâlnite opțiuni este pergola din lemn. Motivul pentru care mulți oameni o aleg este pentru că adaugă un aspect cald și elegant grădinii dvs. Sunt adesea confecționate din lemn de esență tare uscat, astfel că veți ști că își va păstra aspectul minunat mult timp. O pergolă din lemn este, de asemenea, ideală dacă intenționați să lăsați iedera să crească pe ea. Lemnul oferă tipul potrivit de sprijin pentru plantă, în timp ce pergola însăși rămâne în formă excelentă.

Un alt avantaj al unei pergole din lemn este că arată bine în orice grădină. Trebuie doar să țineți cont de tipul de lemn din care este făcută. De asemenea, este ușor să o vopsiți în tot felul de culori. Rețineți că este recomandat să aplicați mai întâi un strat de grund pe pergolă. Acest lucru va permite vopselei dvs. să acopere o suprafață mai mare și să își păstreze culoarea intensă mai mult timp.


Comandați-vă pergola online

Datorită gamei largi de pergole, nimic nu poate fi mai ușor decât să găsiți și să vă comandați pergola online. Și oricât de mare ar fi pergola sau arcada de trandafiri, aceasta vă va fi livrată la ușă rapid și gratuit.

 

Vezi mai mult