Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Mese de grădină

Se afișează: 1-48 din 475
  • ...

 

Mese de grădină de calitate la prețuri mici

O masă de grădină de bună calitate este indispensabilă pentru orice grădină, mai ales când vine vara și nu puteți să nu vă doriți să petreceți mai mult timp afară. Exact aici se încadrează mobilierul de grădină confortabil, inclusiv gama noastră de mese ieftine de grădină. Este perfect pentru o masă minunată în aer liber sau pentru a vă bucura pur și simplu de soare. De asemenea, este foarte convenabil pentru o petrecere în grădină! La vidaXL, veți găsi o selecție minunată de mese de grădină, nu doar pentru persoanele cu spațiu în plus în grădina lor spațioasă, deoarece avem și masa de exterior perfectă pentru o grădină mică sau un balcon. Tot mobilierul nostru de exterior vine în diverse stiluri, astfel încât să vă puteți pune amprenta personală și asupra decorului de exterior.

Mese și scaune de grădină separate

Dacă nu căutați un set complet de mobilier de grădină, vidaXL este locul unde să mergeți pentru o masă de grădină sau scaune de grădină separate. Aveți toată libertatea să le combinați și să le potriviți, creând propriul set unic. Mesele de la vidaXL au diverse materiale și stiluri. O masă din beton, de exemplu, va arăta excelent într-o grădină modernă, geometrică. O masă rotundă din mozaic, cu sau fără scaune potrivite, va adăuga o notă romantică grădinii dvs. Cu alte cuvinte, mobilierul de grădină pe care îl alegeți influențează atmosfera din grădina dvs. Alte materiale des întâlnite pentru mesele de grădină sunt ratanul și lemnul.

Mese de grădină în diverse forme

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mase de grădină dreptunghiulare, pătrate sau rotunde, vidaXL are exact ceea ce căutați. O masă de exterior rotundă este ideală când doriți să socializați cu toți cei de la masă. Combinați mese de orice formă cu scaune de grădină într-un stil corespunzător sau contrastant! Toate mesele de la vidaXL vin la prețuri mici unice. Și pentru a finaliza totul, transportul este gratuit, indiferent de cât de mare este achiziția dvs.

Mese pentru fiecare ocazie

Mesele de grădină sunt utile în tot felul de situații. Nu puteți merge într-o excursie în camping fără o masă, de exemplu. Acesta este motivul pentru care vida XL oferă mese de exterior speciale, perfecte pentru oamenii care iubesc cu adevărat să stea în aer liber. Mesele sunt ușoare, pliabile, iar înălțimea lor este reglabilă, ceea ce înseamnă că sunt foarte ușor de strâns. De asemenea, avem mese de grădină pentru persoanele care dispun de mai puțin spațiu liber. Mesele noastre de balcon pot fi atașate la balustrada balconului și pot fi pliate atunci când nu sunt utilizate.

 

Vezi mai mult