Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10
Mobilă  (687)
Scaune  (687)
Scaune de bar  (687)

Scaune de bar

Se afișează: 1-48 din 687
  • ...

Scaune de bar colorate

Când ai o masă de bar sau un bar încorporat sau o insulă de bucătărie, scaunele de bar sunt foarte potrivite și sunt o adiție minunată pentru spațiul interior al casei tale. Scaunele de bar diferă de scaunele normale, deoarece acestea sunt mai mari și au de obicei un spătar, care asigură confort atunci când îl folosești în mod regulat. Aici, la vidaXL, poți găsi o frumoasă varietate de scaune de bar, în culori proaspete, cu sau fără spătar și brațe. Scaunele de bar colorate în culori deschise se potrivesc cu o masă de bar neutră!

Scaune de bar confortabile pentru fiecare interior

Aici, la vidaXL, vei găsi o selecție fantastică de scaune de bar într-o varietate de stiluri diferite. Diversitatea în culori și modelele disponibile, te asigură că poți găsi scaunul perfect pentru fiecare interior. De la scaunele de bar colorate la cele cu design mai clasic, cu sau fără spătar sau brațe, chiar avem totul! Dacă dorești să ai opțiunea de a-ți stoca scaunele sub tejghea, scaunele de bar cu brațe pot să nu fie cea mai bună opțiune pentru tine. Pe lângă gama fabuloasă de culori și modele, există o selecție uimitoare de materiale de unde poți alege, de exemplu țesături textile frumoase, lemn și piele artificială.

Spațiu suplimentar de ședere pentru invitați

Deseori ai invitați la cină sau dai petreceri fabuloase la tine acasă? Dacă da, scaunele de bar nu numai că arată bine, ci sunt și foarte convenabile deoarece oferă spațiu de ședere suplimentar. Deoarece majoritatea scaunelor de bar sunt reglabile în înălțime, vizitatorii tăi pot sta la (aproximativ) aceeași înălțime ca cei care stau pe celelalte scaune sau pe canapea.

Cumpără un singur scaun de bar sau un set întreg

Un set de scaune de bar este esențial atunci când ai o masă de bar. Dacă ai nevoie doar de scaune pentru o masă mai mică, este posibil să ai nevoie doar de un singur scaun de bar sau poate de un set de două. Cu selecția uimitoare de scaune de bar pe care o oferim, posibilitățile sunt nesfârșite!

Vezi mai mult