Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK

Dulapuri pentru vinuri

Sortează după:
Bestseller
Preț:
Filtru
UPS, produsul pe care îl căutați nu mai este în stoc. Veți găsi produse similare aici.

Dulapuri luxoase pentru băuturi

Probabil că ai câteva sticle fabuloase pentru acele ocazii speciale. Poți să le depozitezi în orice dulap vechi, dar de ce să nu le afișezi într-un dulap sau raft pentru băuturi de lux? Acestea sunt disponibile în toate dimensiunile și formele. Dacă ești iubitor de vin, poți să afișezi cele mai bune sticle într-un dulap sau raft cu câteva compartimente pentru sticlele tale de vin, și de asemenea să agăți paharele de vin în locurile speciale ale dulapului sau raftului. vidaXL are câteva dulapuri și rafturi pentru băuturi în formă de glob, care vor arăta grozav în orice interior.

Dulapuri pentru băuturi de diferite stiluri

La vidaXL, avem o serie de dulapuri de băuturi fantastice disponibile în mai multe stiluri. Dacă nu păstrezi prea mult vin în casă, avem de asemenea câteva dulapuri mai mici dreptunghiulare, care se vor potrivi minunat nevoilor tale. vidaXL te va ajuta cu globurile noastre tip bar. Aceste soluții unice de depozitare a vinului vor impresiona oaspeții tăi, adăugând o notă de vintage interiorului tău. Toate dulapurile și rafturile noastre pentru băuturi sunt decorate cu o hartă nautică a secolului 16 la exterior și picturi la interior, astfel încât acestea vor arăta grozav dacă alegi să le lași deschise sau să le închizi pentru a ascunde sticlele de la vedere. Dulapurile pentru băuturi sunt realizate din lemn de Eucalipt, iar culoarea lor caldă se va potrivi perfect cu interiorul casei tale.

Păstrează-ți băuturile într-un glob

Barul tip glob este ideal dacă dorești ca dulapul pentru băuturi să aibă o funcție decorativă și practică. Acesta va arăta grozav în orice cameră de zi. Capacul acestuia este ușor de deschis și închis, iar împreună cu interiorul decorat, globul nu își va pierde niciodată stilul uimitor.

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Oferte exclusive pentru membrii noștri

Produse la reducere

Produse noi și tendințe

Primiți 25 RON discount**

*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL
Bine ați revenit! Ne pare rău, dar de la ultima dvs. vizită, am actualizat prețurile!