Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Suport vinuri

Rafturi de vinuri pentru adevărați oenofili

Dacă ești un iubitor și cunoscător de vinuri, un raft pentru vinuri este indispensabil pentru casa ta. Depozitează și arată cele mai apreciate sticle de vin în camera de zi, sau plasează câteva rafturi pentru vin în subsol sau în garaj, acolo unde sticlele vor sta la răcoare. Rafturile pentru vin sunt ideale pentru stocarea vinurilor deoarece sticlele stau în poziție orizontală, astfel încât dopul de plută rămâne umed, iar tu te poți bucura de vinuri timp de ani buni. vidaXL are o varietate de rafturi pentru vinuri în diferite mărimi. Cel mai mic are loc pentru 8 sticle, iar cel mai mare raft poate înmagazina 108 sticle.

Rafturi pentru vinuri în toate formele și dimensiunile

Alegerea este aproape nesfârșită când vine vorba de rafturile pentru vinuri. Poți alege să depozitezi numai o parte din colecția ta, dar sunt disponibile și rafturi mari cu spațiu pentru peste 100 de sticle. Când vine vorba de material, un raft pentru vinuri din lemn are un aspect clasic, în timp ce un raft pentru vinuri metalic este perfect pentru un interior modern. Aceste rafturi pentru vinuri au un design elegant sau mai multe forme ornamentale. 

Cel mai bun loc pentru un raft de vinuri

Mediul ideal pentru depozitarea vinurilor este o încăpere uscată cu o temperatură constantă. Dacă plasezi raftul pentru vinuri în bucătărie sau în camera de zi, unde oamenii tind să se relaxeze, o sticlă bună de vin este întotdeauna la îndemână. O altă opțiune este garajul sau subsolul. Aceste spații sunt întunecate și reci, ceea ce este perfect pentru vinurile tale valoroase. Asigură-te că permiți vinurilor tale să ajungă la temparatura optimă pentru băut înainte să deschizi sticla.

Vezi mai mult