Categorii pentru grădină


Imaginează-ți asta: ieși afară în grădină, simți aerul proaspăt și vezi culturile și florile tale cum cresc. Sună minunat, nu-i așa? Dă voie ideilor noastre pentru mobilierul de grădină să te ghideze în crearea acestui spațiu magic. Nu ești sigur ce fel de mobilier este cel mai bun pentru relaxare afară? E în regulă, avem idei fantastice pentru mobilierul de grădină. Dacă intenționezi să te ocupi și de grădinărit, uită-te la toate produsele noastre pentru grădinărit. De la articole esențiale pentru grădină, cum ar fi unelte și diverse structuri, până la mobilier de grădină sau accesorii frumoase, oaza ta în aer liber este la doar un pas.Colecții de grădină


Pregătește-te să descoperi inspirația pentru grădină cu ajutorul colecțiilor noastre de exterior. Îți prezentăm articole esențiale pentru grădinărit, cum ar fi unelte și jardiniere, pentru a-ți menține înfloritoare oaza de verdeață. Ocupă-te de atmosferă cu fântâni și ornamente de grădină sau creează o mini oază cu ajutorul unui iaz. Dacă ai piscină, asigură-te că verifici accesoriile pentru piscină pentru o întreținere ușoară. Avem, de asemenea, decorațiuni de grădină superbe, precum și căsuțe pentru păsări sau albine pentru spațiul tău în aer liber ca în basme. Spațiul tău de grădină este și o zonă pentru copii? Distrează-i cu jucării pentru exterior și locuri de joacă în aer liber. Transformă-ți grădina într-un spațiu versatil și bucură-te să petreci timpul în aer liber!

Articole de grădină esențiale


Ghivece & jardiniere de grădină

-10 % În tendințe acum
657.99 Lei

Incl. TVA


Iazuri & fântâni

În tendințe acum
150.99 Lei

Incl. TVA


Accesorii de înot & întreținerea piscinei


Activități de exterior pentru copii


Butoaie pentru compost & apă de ploaie


Decorațiuni de exterior

Ofertă
388.99 Lei

Incl. TVA


Biodiversitateout


Sfaturi & idei pentru decorarea grădinii


Avem tot ce e necesar pentru a-ți transforma spațiul în aer liber într-un paradis frumos și înflorit. Cauți inspirație pentru mobilierul de grădină? De la alegerea setului de terasă perfect până la selectarea materialului potrivit pentru mobilierul de exterior, ghidurile noastre de cumpărare te vor ajuta să creezi un spațiu confortabil. De asemenea, consultă sfaturile noastre în privința grădinăritului pentru fiecare anotimp. Indiferent dacă ești un începător sau un profesionist experimentat, avem sfaturi despre orice, de la plantare la tăiere. Și dacă ești în căutarea de idei de decorare a grădinii, avem și multe din acestea. Haide și tu să începem să grădinărim!

Cum să alegi cel mai bun material pentru mobilierul de grădină

Care sunt cei mai importanți factori de luat în considerare când achiziționezi un mobilier de grădină?

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Cum să îți pregătești și să îți decorezi grădina pentru iarnă

Cu fiecare nou anotimp, gradina ta trece prin schimbări și procese importante.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Ghid de grădinărit pentru începători

Se spune că grădinăritul e mai ieftin decât terapia din mai multe motive bine întemeiate.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Sfaturi de grădinărit pentru primăvară și idei de decorare

Deși frigul iernii ar putea fi încă prezent, putem începe să aruncăm încet o privire în grădinile noastre.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Accesorii de grădină de nota 10

Petrecerea timpului în aer liber vara este cel mai bun mod de a te bucura de acest sezon uimitor.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Suntem atât de fericiți să-i vedem pe clienții noștri cum creează spații frumoase cu produsele noastre și cum le împărtășesc cu noi prin #sharemevidaXL. De la design-uri uimitoare pentru grădini până la interioare confortabile pentru casă, creativitatea clienților noștri te inspiră cu adevărat. De asemenea, și tu poți să te alături comunității noastre și poți împărtăși cu noi propriile design-uri inspirate de vidaXL. Să sărbătorim pasiunea noastră pentru spații de locuit frumoase și confortabile și să ne inspirăm reciproc să creăm design-uri și mai fabuloase!

Descoperă totul