Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Scaune de grădină

Se afișează: 1-48 din 479
  • ...

Cumpărați-vă scaune de grădină ieftine online

Crearea propriei mici oaze de paradis în grădina sau pe balconul dvs. este de fapt foarte ușoară cu gama de scaune de grădină confortabile și ieftine de la vidaXL. Dacă pasiunea dvs. este să aveți o grădină plină de viață, vă puteți completa acest paradis cu plante frumoase, arbuști, copaci și o peluză bine îngrijită. Nu sunteți atât de pasionat de grădinărit? Atunci de ce să nu optați pentru iarbă artificială! Dar să revenim la mobilierul de grădină - scaunele de grădină oferă o gamă largă de opțiuni ca și mobilierul de interior. Puteți alege un set de mobilier de grădină complet sau puteți cumpăra scaunele de grădină și o masă separat. Nu a fost niciodată mai ușor să vă puneți amprenta personală în proiectarea grădinii dvs. De ce să nu combinați o masă metalică cu scaune de grădină din ratan pentru un efect frapant? Indiferent dacă sunteți în căutarea unui set complet de mobilier de grădină, de mese și scaune separate, vidaXL are totul, în diverse culori și materiale.  

Scaune de grădină în diverse materiale

Materialul pe care îl alegeți determină atmosfera creată de scaunele dvs. de grădină. Veți alege lemn, plastic, aluminiu sau ratan? Fiecare material are avantaje și dezavantaje. Cel mai important este să stabiliți ce va arăta cel mai bine în grădina sau pe balconul dvs. Scaunele de grădină din lemn creează un aspect natural, dar necesită mai multă întreținere decât scaunele din (poli) ratan sau plastic, de exemplu. Aluminiul și ratanul au avantajul de a fi materiale foarte ușoare. Dacă trebuie să folosiți scaunele în altă parte, acestea sunt destul de ușoare pentru a fi deplasate. Există întotdeauna opțiunea de a alege scaunele și masa separat. Acest lucru poate duce la combinații creative. De ce să nu combinați o masă solidă din beton cu scaune din aluminiu sau chiar din lemn? Combinând mobilierul, puteți crea adevărate puncte de atracție în grădina dvs.  

Scaune de grădină pliabile

Un scaun de grădină pliabil vă oferă tot ce e mai bun din două puncte de vedere: puteți sta drept la masă să mâncați sau să vă înclinați pe spate cu ochii închiși pentru un moment zen rapid sau să oferiți stomacului dvs. mai mult spațiu după o masă bună. Multe dintre scaunele noastre rabatabile se pliază complet, ceea ce este excelent dacă mergeți într-o excursie în camping sau la picnic ori când aveți pur și simplu prea puțin spațiu. De asemenea, sunt ușor de folosit atunci când, dintr-o dată, sosesc mai mulți invitați. Un alt avantaj, desigur, este că pot fi depozitate fără a ocupa prea mult spațiu.  

Șezlonguri

Doriți să vă relaxați când sunteți singur? De ce nu alegeți un șezlong pentru grădina dvs. Puneți-l într-un cadru confortabil și sunteți gata! În afară de aceste scaune de grădină, vidaXL este, de asemenea, locul unde puteți găsi seturi de relaxare, seturi de mobilier de grădină și șezlonguri. Tot ceea ce aveți nevoie pentru a face din grădina dvs. un refugiu de relaxare.

Vezi mai mult