Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Seturi mobilier de grădină

Se afișează: 1-48 din 798
  • ...

Alegeți setul de mobilier potrivit pentru balcon sau grădină

Se apropie vara și așteptați cu nerăbdare zilele fierbinți de vară în grădina sau balconul dvs. Cu toate acestea, există o problemă... mobilierul dvs. de grădină este vechi sau nu se mai potrivește deloc. Cu un set de mobilier de grădină, sunteți cu siguranță bine pregătiți pentru sezonul cald. La vidaXL veți găsi diverse seturi de mobilier de grădină ieftine pentru grădină și balcon. Vă vom spune ce mobilier de grădină se potrivește cel mai bine zonei dvs. de exterior și cum vă puteți întreține mobilierul de grădină, astfel încât să vă puteți bucura de acesta mult timp!

Seturi de mobilier de grădină: o cameră de zi în aer liber

Un set de mobilier de grădină este alcătuit, de obicei, dintr-o masă și cel puțin două scaune, astfel încât să aveți toate piesele importante de mobilier gata pentru atunci când, în sfârșit, este vară. În plus, un avantaj al seturilor de mobilier de grădină este că toate piesele se potrivesc între ele și sunt mai ieftine în comparație cu atunci când cumpărați separat o masă, scaune și o banchetă, de exemplu.

Seturile de mobilier de grădină, foarte la modă în prezent, sunt confecționate din materiale precum poliratanul, metalul sau plasticul. Sunt ușor de curățat, rezistente la intemperii și sunt perfect  potrivite pentru utilizarea în aer liber. În funcție de model, scaunele pot fi stivuite sau împinse complet sub masă pentru a economisi spațiu.

 

Seturi de mobilier de grădină - există spațiu pentru fiecare!

În funcție de câte locuri aveți nevoie și de cât spațiu aveți în grădina dvs., vidaXL are diferite seturi de oferit.

Relaxați-vă pe balconul dvs.: seturi de bistro care economisesc spațiu

Seturile de mobilier de balcon alcătuite din trei piese sunt o soluție facilă pentru balcoane mici, terase sau pentru locul mic la umbră de sub copacul dvs. preferat. Aceste seturi sunt alcătuite dintr-o mică masă rotundă sau pătrată, care uneori poate fi și pliată și două scaune de grădină asortate. Mobilierul poate fi demontat și depozitat rapid în garaj, pivniță sau în alt spațiu de depozitare. Dacă ați căutat ceva diferit, un taburet este perfect potrivit și pe un balcon mic. Îl puteți pur și simplu împinge sub masă atunci când nu vă trebuie.

Petrecere la grătar cu întreaga familie – ansambluri mari de mobilier de luat masa cu o mulțime de locuri

Aveți o grădină mare și vă place să vă invitați familia, prietenii sau vecinii la un grătar sau un pahar de vin? Pentru aceste seri, aveți nevoie de ansambluri mari de mobilier de luat masa cu multe scaune de grădină. La vidaXL, puteți găsi chiar și seturi de mobilier de grădină pentru luat masa în aer liber de până la 12 persoane. Există un loc de luat masa în aer liber pentru fiecare!

Apus de soare romantic pe terasa dumneavoastră – seturi de mobilier de relaxare ieftine

Dacă aveți o terasă mare, un set de mobilier de relaxare pentru a vă completa setul de mobilier de luat masa în aer liber este o soluție excelentă. După grătarul confortabil, puteți pur și simplu trece la setul dvs. de mobilier de relaxare împreună cu oaspeții pentru a vă bucura de ultimele raze de soare lângă o băutură rece. Un set de mobilier de relaxare este ca și cum ați avea o canapea confortabilă în grădină, care vă invită la relaxare. La vidaXL, veți găsi seturi de mobilier de relaxare alcătuite dintr-o canapea, un fotoliu sau taburet și o masă asortată. Mobilierul de relaxare are, în general, o înălțime puțin mai mică decât mobilierul de terasă normal și oferă mult spațiu de ședere. Spătarul și cotierele sunt puțin mai late, iar pernele scaunului sunt frumoase și moi, astfel încât să vă puteți relaxa mult timp.

Numeroase seturi de mobilier de relaxare de la vidaXL pot fi poziționate în orice mod doriți. Alegeți configurația care se potrivește grădinii dvs. Puteți, de asemenea, să împărțiți setul și să așezați o parte din piese pe gazon și o parte pe terasă. Dacă așezați setul dvs. de mobilier de relaxare aproape de un perete, sunteți la adăpost de vânt și soare - și mai bine pentru a vă destinde în setul dvs. de mobilier de relaxare.

 

Cele mai bune materiale pentru seturi de mobilier de grădină

Pentru a vă asigura că vă puteți bucura de setul de mobilier de grădină pentru o lungă perioadă de timp, mobilierul nostru de grădină este confecționat din materiale rezistente la intemperii și ușor de întreținut, cum ar fi poliratanul, lemnul masiv, plasticul și metalul. În prezent puteți vedea și combinații de materiale - asociați și asortați orice doriți și creați-vă propriul stil!

Mobilier de grădină din lemn

Varietățile de lemn masiv care conferă grădinii dvs. un aspect rustic sunt lemnul de acacia, tec și eucalipt. Alături de aspectul frumos, lemnul este, de asemenea, foarte robust. Pentru a vă asigura că își păstrează aspectul, trebuie să aveți grijă de acesta în mod regulat - păstrați-l curat și aplicați-i un ulei special.

Seturi de mobilier de grădină din poliratan: la modă și cu întreținere redusă

Poliratanul a fost conceput în mod special pentru zonele de exterior și arată similar cu omologul său natural, ratanul. Poliratanul este fabricat din materiale sintetice, în mare parte polietilenă. Mobilierul de grădină confecționat din poliratan este rezistent la intemperii și are o durată de utilizare îndelungată. Poliratanul este rezistent la radiații UV, iar bazele mobilierului sunt realizate din oțel inoxidabil, astfel, este cât se poate de robust și ușor în același timp.

La sosirea toamnei, ar trebui să vă curățați mobilierul de grădină din poliratan și să îl depozitați sub o husă sau în interior, astfel încât zăpada și ploaia să nu afecteze mobilierul. Astfel, vă puteți bucura de setul de mobilier de grădină mult timp.

Mobilier de grădină din metal: clasic și practic

Mobilierul de grădină din oțel inoxidabil acoperit cu vopsea electrostatică sau din aluminiu are greutate redusă, este rezistent la intemperii și ușor de curățat. Ploaia și radiațiile UV nu afectează aceste materiale. Datorită greutății lor reduse și funcțiilor practice de pliere, seturile de mobilier din aluminiu economisesc spațiu. La vidaXL, puteți găsi, de asemenea, modele romantice cu flori și decorațiuni. Arată grozav lângă un iaz sau un copac bătrân, de exemplu. Veți crea o atmosferă romantică în cel mai scurt timp!

Mobilier de grădină din plastic: ieftin și ușor

Mobilierul de grădină din plastic poate fi alcătuit din diferite materiale și este adesea foarte ieftin. Orice mobilier din plastic este rezistent la intemperii și necesită o întreținere redusă. De asemenea, este foarte practic - de obicei îl puteți stivui sau plia, pentru a-l putea transporta și păstra ușor undeva.


Alte lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un nou set de mobilier de grădină

Dacă aveți spațiu limitat pe balconul sau terasa dvs., scaunele pliante și mesele rabatabile sunt o alegere excelentă, deoarece le puteți pune deoparte pentru a economisi spațiu. Chiar și pe timpul iernii, acestea ocupă puțin spațiu în garajul, subsolul sau camera dvs. de depozitare.

Vă place să vă sprjiniți de ceva și să visați la o destinație tropicală? Atunci, scaunele de grădină cu spătar reglabil sunt potrivite pentru dvs. Când doriți să stați din nou în poziție verticală, împingeți o manetă și vă puteți relaxa și face plajă.

Seturile de mobilier de relaxare de la vidaXL sunt dotate cu perne asortate, care țin la distanță apa și murdăria și fac odihna să fie și mai relaxantă. Noul dvs. set de mobilier de relaxare este gata de a fi utilizat când îl achiziționați - aranjați pernele și să înceapă odihna!  

   

Cum să vă întrețineți corect setul de mobilier de grădină

Chiar dacă seturile de mobilier de grădină sunt fabricate din materiale cu întreținere redusă și rezistente la intemperii, ar trebui să le verificați și să le îngrijiți în mod regulat. În acest fel puteți folosi mobilierul dvs. de grădină pentru o perioadă foarte lungă de timp. Avem câteva sfaturi simple pentru dvs.!

1. Sfaturi de îngrijire pentru mobilierul de grădină

Dacă mobilierul dvs. de grădină este murdar, îl puteți curăța cu o cârpă umedă. Mobilierul din metal, plastic și poliratan poate fi spălat cu furtunul de grădină. Evitați materialele de curățare chimică, deoarece acestea pot deteriora suprafața.

Pentru petele persistente de pe mobilă sau tapițerie, adăugați și amestecați un pic de săpun în apă călduță și curățați-le. Dacă husele pernelor de șezut pot fi îndepărtate, le puteți spăla într-un program delicat de spălare în mașina de spălat. Dacă ați optat pentru un set de mobilier de grădină din lemn, trebuie să îl curățați în mod regulat și să aplicați un ulei special pentru îngrijirea lemnului, astfel încât să nu devină fragil și să își piardă strălucirea.

2. Depozitați mobilierul de grădină pe timp de iarnă

Dacă doriți să vă folosiți mobilierul de grădină pentru o perioadă lungă de timp, ar trebui să folosiți o husă de protecție pentru depozitare pe timp de iarnă, astfel încât mobilierul să fie protejat de vreme rea și de temperaturi scăzute. Dacă aveți spațiu în subsol, în magazia pentru grădină sau în garaj, ar trebui să vă depozitați mobilierul de grădină în interior. Mobilierul de grădină și tapițeria trebuie depozitate într-un mediu uscat, dar la o temperatură nu prea ridicată, astfel încât lemnul să nu crape și mobilierul din plastic să-și păstreze forma. Pernele de șezut pot fi depozitate în cutii suplimentare de sprijin pentru a le proteja de umezeală și molii.

 

Concluzie: găsiți setul de grădină potrivit pentru dumneavoastră

Seturile de mobilier de grădină sunt alcătuite, de obicei, dintr-o masă și scaune asortate, adaptate între ele. Materialele sunt ușor de curățat și rezistente la intemperii, astfel încât să le puteți utiliza fără ezitare în grădină. În funcție de cât de multe locuri aveți nevoie și de cât spațiu aveți, puteți alege între diferite seturi de mobilier de grădină:

Seturi de bistro: Un set de balcon, format dintr-o masă pliantă și două scaune care pot fi pliate sau stivuite, este ideal pentru relaxare pe balcon sau pe o terasă mică. Acest mobilier poate fi adesea depozitat prin stivuire pentru a economisi spațiu.

Mobilier de luat masa: Fiecare dintre oaspeții dvs. se poate așeza la o masă mare cu patru până la opt scaune. Fiind o masă de grădină extensibilă, această masă poate fi extinsă în cel mai scurt timp.

Set moblier de exterior: Un set de mobilier de relaxare formează o zonă joasă de ședere, fiind alcătuit, de exemplu, dintr-o canapea, un fotoliu și un taburet cu perne asortate și o masă adecvată. Seturile de mobilier de relaxare sunt în prezent foarte la modă și vă invită să vă relaxați.

Vezi mai mult