Categorii pentru dormitor


Aici toate visele tale devin realitate - dormitorul! Consultă selecția noastră largă de mobilier pentru dormitor pentru spațiul tău de relaxare. Dar ce mobilier merge de obicei într-un dormitor? Articolele esențiale pentru dormitor includ paturi confortabile, comode cochete și noptiere elegante. Aceste piese de mobilier de dormitor sunt cheia pentru a crea un spațiu atât modern, cât și funcțional. Cauți mai mult decât idei de mobilier pentru dormitor? Consultă cearșafurile noastre moi, pernele pufoase, păturile confortabile și articolele indispensabile de organizare pentru dormitor.Colecții de dormitor


Îmbunătățește-ți spațiul cu soluții de mobilier pentru dormitor care te vor face să adormi cu stil. Este atât de simplu, cu atât de multe idei de mobilier pentru dormitor din care să alegi. De la noptiere suspendate la mobilier pentru dormitor confortabil, creează evadarea perfectă cu colecțiile noastre de dormitor. Adu lumină în spațiul tău cu colecțiile noastre de dormitor. Adu lumină în spațiul tău cu lămpile de noptieră și adaugă o notă de eleganță cu oglinzile pentru dormitor. În plus, avem colecții frumoase de decorațiuni pentru a crea starea de spirit perfectă, precum și articole practice de noptieră.

Pat plutitor


Lampa de masă și noptiera

-10%
224.99 Lei

Incl. TVA


Dormitor oglindă


Atmosferă


Sfaturi & idei pentru decorarea dormitorului


Ai nevoie de câteva idei de decorare a dormitorului? Nicio problemă! Te pregătim cu ghidul nostru de cumpărare a patului și cu o colecție de stiluri de amenajare interioară pentru a-ți dezvălui creativitatea. De la rustic la modern, minimalist la industrial, există un stil pentru fiecare gust. Explorează sfaturile și ideile noastre interesante despre aranjarea dormitorului tău pentru a-l face cu adevărat special pentru tine. Pregătește-te să-ți transformi dormitorul într-un colț zen!

ABC-ul accesorizării în culori

O pată de culoare atrage privirea, schimbă starea de spirit și accentuează anumite detalii în orice spațiu.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Stiluri de design de interior

Răsfoiți pagina noastră Stiluri pentru inspirație!

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Cum să alegi un pat - ghid de bază pentru a cumpăra un pat

Alegerea patului potrivit este vitală dacă nu îți dorești nopți nedormite. Întrucât îți petreci o treime din viață în pat, trebuie să îți asiguri condiții de somn de înaltă calitate.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Suntem atât de fericiți să-i vedem pe clienții noștri cum creează spații frumoase cu produsele noastre și cum le împărtășesc cu noi prin #sharemevidaXL. De la design-uri uimitoare pentru grădini până la interioare confortabile pentru casă, creativitatea clienților noștri te inspiră cu adevărat. De asemenea, și tu poți să te alături comunității noastre și poți împărtăși cu noi propriile design-uri inspirate de vidaXL. Să sărbătorim pasiunea noastră pentru spații de locuit frumoase și confortabile și să ne inspirăm reciproc să creăm design-uri și mai fabuloase!

Descoperă totul