Categorii pentru bucătărie


Ești gata să îți reînnoiești bucătăria? Profită de inspirația noastră pentru mobilierul de bucătărie! Fie că ești în căutarea unui set complet de mobilier de bucătărie sau doar a câtorva articole esențiale pentru bucătărie, există ceva pentru toată lumea. Dar ce mobilier de bucătărie este cel mai potrivit pentru tine? Aruncă o privire la ideile noastre de mobilier de bucătărie. Echipamentul de bucătărie și decorațiunile noastre îți vor duce bucătăria la următorul nivel! Să ne apucăm de gătit și să transformăm bucătăria de vis în realitate.Colecții de bucătărie


Ești gata să creezi o bucătărie pe cât de elegantă, pe atât de funcțională? Consultă colecțiile noastre de bucătărie pe care le vei adora! Începe cu o piesă reprezentativă, cum ar fi o chiuvetă de bucătărie modernă, și construiește în jurul ei cu ustensile de bucătărie sau vase de bucătărie. Dacă ai chef de meșteșugit, ce-ar fi să-ți construiești propria masă de bucătărie? Poți chiar să adaptezi materialele reutilizate pentru o notă ecologică. Adaugă o notă personală cu articole de bucătărie distractive, cum ar fi prosoape de vase colorate sau recipiente pentru sare și piper.

Dulapuri pentru chiuveta de bucătărie


Articole de bucătărie diverse


Construiește-ți propria masă


Materiale recuperate


Sfaturi și idei pentru decorarea bucătăriei


Cu inspirația potrivită pentru mobilierul de bucătărie, poți avea o experiență minunată de gătit! Vești bune: avem idei de bucătărie minunate și sfaturi interesante. De exemplu, consultă ghidurile noastre de cumpărare pentru mobilier de bucătărie. Vei înțelege cu ușurință cum să cumperi masa de bucătărie, scaunele sau băncile potrivite. Verifică selecția noastră de stiluri de design interior – acestea te vor ghida ca să poți decora ca un profesionist.

Stiluri de design de interior

Găsiți stilul preferat de design interior și cumpărați articolele care se potrivesc cu fiecare stil. Transformă-ți casa într-un cămin astăzi!

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Cum să alegi masa de bucătărie potrivită casei tale

Masa ta de bucătărie este inima zonei de locuit și cumpărarea uneia noi sau înlocuirea acesteia necesită toată atenția ta.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

Ghid pentru cumpărarea unei bănci de sufragerie - sfaturi pentru găsirea băncii ideale

Cauți să creezi o zonă de luat masa perfectă de care să te bucuri alături de cei dragi? Găsirea unei soluții ideale de ședere nu este o sarcină ușoară.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

Ghid de achiziționare a scaunului de bar potrivit – indicații utile

Scaunele de bar ideale trebuie să fie confortabile, să se potrivească în decorul dvs. interior și să poată fi folosite și de copii.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Suntem atât de fericiți să-i vedem pe clienții noștri cum creează spații frumoase cu produsele noastre și cum le împărtășesc cu noi prin #sharemevidaXL. De la design-uri uimitoare pentru grădini până la interioare confortabile pentru casă, creativitatea clienților noștri te inspiră cu adevărat. De asemenea, și tu poți să te alături comunității noastre și poți împărtăși cu noi propriile design-uri inspirate de vidaXL. Să sărbătorim pasiunea noastră pentru spații de locuit frumoase și confortabile și să ne inspirăm reciproc să creăm design-uri și mai fabuloase!

Descoperă totul