Ghid pentru cumpărarea unei bănci de sufragerie - sfaturi pentru găsirea băncii ideale

Cauți să creezi o zonă de luat masa perfectă de care să te bucuri alături de cei dragi? Găsirea unei soluții ideale de ședere nu este o sarcină ușoară. Există multe lucruri pe care trebuie să le ai în vedere - aspectul camerei, dimensiunea potrivită, preferințele de design și multe altele. Dar ce ai zice de o bancă de sufragerie?

Îți prezentăm acest ghid pentru a te ajuta să descoperi cum să alegi banca de sufragerie perfectă. O bancă de sufragerie este opțiunea potrivită pentru o sufragerie în tendințe. Cu o revenire majoră în ultimii ani, băncile sunt uimitoare! Versatile și spațioase, oferă mult spațiu și sunt potrivite pentru orice stil de interior.

Cu toate acestea, există multe aspecte cărora trebuie să le acorzi atenție, înainte de a face o achiziție. Descoperă numărul locurilor de ședere de care ai nevoie și alege o bancă potrivită pentru familia și prietenii tăi. Pentru a te asigura vei avea un stil de mobilier echilibrat, îți vom arăta cum să alegi culoarea băncii de sufragerie. Negrul nu se demodează, dar poate oare completa aspectul mobilierului tău boem? Băncile sunt practice și elegante, totuși trebuie să fie confortabile. Așadar, alegerea materialului potrivit pentru bancă este, de asemenea, importantă, deoarece există atât de multe opțiuni, cum ar fi băncile din lemn sau cele tapițate. Să o găsim pe cea potrivită pentru tine!

 

Cum să alegi banca de sufragerie ideală

Înainte de a intra în detalii, ar trebui să știi care sunt avantajele pentru care vei îndrăgi noua ta bancă de sufragerie:

  • O bancă te va ajuta să economisești – vei avea mai mult spațiu de ședere cu mai puțini bani! Aceasta este o soluție rentabilă, care poate înlocui 2 sau 3 scaune.
  • Versatilitate impecabilă. Băncile sunt prezentate în diferite tipuri și forme, ceea ce îți va permite să proiectezi zona de luat masa cu multă creativitate.
  • Ia masa cu stil! Băncile de sufragerie sunt elegante și moderne și poți conta pe ele, fiind o soluție mereu la modă!

Acum, că știi de ce ar trebui să achiziționezi o bancă de sufragerie, să vedem care este cea mai potrivită bancă pentru tine. Trebuie să pleci de la efectuarea măsurătorilor. Cumpărarea unui set de bancă predefinit este cea mai ușoară cale de ales. Trebuie doar să măsori spațiul și să te asiguri că lași suficient loc liber în jurul băncii.

În cazul în care dorești să cumperi o bancă pentru o masă de sufragerie existentă, concentrează-ți atenția pe cât de lungă ar trebui să fie banca de sufragerie. Mai întâi, asigură-te că banca este aliniată cu marginea mesei. Astfel, ai opțiunea unei bănci de sufragerie foarte lungi atunci când masa o permite.

Ia în considerare suportul mesei - o bază cu piedestal asigură mult spațiu, în timp ce picioarele de masă oferă mai puțină libertate. Dacă dorești să bagi banca sub masă, atunci ar trebui să fie cu cel puțin 10 cm mai mică decât dimensiunea dintre picioarele mesei.

Când ai la dispoziție un spațiu limitat, dimensiunile băncii de sufragerie definesc efectul practic pe care îl vei obține. În cazul în care amplasarea necesită poziționarea băncii pe un perete, asigură-te că înălțimea spătarului se potrivește cu aranjamentele existente, în care sunt incluse piesele de mobilier suspendate, decorațiunile de pe pereți sau pervazurile.

Nu uita să planifici totul de dinainte! Evaluează-ți nevoile de amplasare și alege lungimea corectă pentru banca ta. Pentru ca cei dragi să poată sta confortabil, este bine să cunoști lățimea recomandată a scaunului pentru un adult: 60 - 80 cm.

Ce bancă de sufragerie ți se potrivește cel mai bine

Masa ta de sufragerie trebuie să se potrivească perfect cu banca, pentru a asigura configurarea ideală a locului de luat masa. Pentru a înțelege care dintre acestea este mai potrivită pentru tine, consultă câteva dintre opțiunile disponibile:

Bănci de sufragerie încastrate

Bănci de lungime completă

Bănci cu sau fără spătar

Bănci de sufragerie de colț

Te întrebi dacă o bancă de sufragerie ar trebui să încapă sub masă. Decizia este a ta, pe baza spațiului disponibil și a preferințelor de stil. O bancă de sufragerie încastrată pare confortabilă și oferă mai mult spațiu de ședere, permițând în același timp să fie băgată sub masă când nu este folosită. Recomandarea noastră este să o asociezi unei mese cu piedestal pentru mai mult spațiu pentru picioare.

Vrei să știi cu cât de mult ar trebui masa să depășească banca? Masa ar trebui să se suprapună peste banchetă cu 10-12 cm. Această regulă funcționează cel mai bine pentru băncile de lungime completă, care asigură un confort ridicat la ședere. O bancă mai lungă decât masa nu permite o poziție apropiată de farfurii, la o adâncime standard a băncii de 60 cm.

O bancă fără spătar va ocupa întotdeauna mai puțin spațiu și va intra bine sub masă, pentru o optimizare excelentă a spațiului. Aceasta va da impresia unui spațiu deschis și va aduce un aer de prospețime în zona de luat masa. Atunci când cauți mai mult confort, o banchetă cu spătar este ceea ce îți trebuie. Așaz-o într-o sufragerie mai mare și las-o să devină punctul de atracție al acesteia.

Banca de colț pentru sufragerie este soluția practică pentru un aranjament confortabil. Combin-o cu niște fotolii de lux, în funcție de disponibilitatea spațiului tău. Îți recomandăm să o folosești alături de mese cu piedestal sau de cele de formă ovală.

  

Banca de sufragerie elegantă pe care o meriți

Estetica sufrageriei tale este ceva de care trebuie să ții cont înainte de a cumpăra o bancă. Gama largă de materiale creează posibilitatea de a obține un stil minunat. Când cumperi o bancă de sufragerie cu spătar, caută finisaje elegante. Tapițeria din țesătură este o alegere confortabilă, în timp ce catifeaua sau pielea sintetică pot îmbunătăți aspectul sufrageriei, transformând-o într-una elegantă.

Pentru un stil mai accesibil, alege bănci din lemn sau din ratan și accesorizează-le cu perne colorate. În ceea ce privește culoarea, încearcă tonuri care ies în evidență. Ia în considerare întregul aranjament al sufrageriei atunci când te hotărăști asupra unei scheme de culori. Dacă îți place decorul minimalist, o bancă neagră lângă tonuri neutre va capta toată atenția. Pentru un stil mai cald, optează pentru tonuri de pământ cu accente de culoare.

Amplasarea unei bănci de sufragerie în zona de luat masa ar putea fi una dintre cele mai bune decizii. Sunt versatile și practice, contribuind la economisirea spațiului și, să fim sinceri, arată uimitor. Analizează-ți nevoile și disponibilitatea spațiului și urmează sfaturile noastre despre cum să alegi banca de sufragerie ideală.