Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Grătare de grădină

Cumpărați un barbecue de la vidaXL

Să fiți gazda unui barbecue într-o zi frumoasă de vară împreună cu familia și prietenii este întotdeauna o idee minunată. Bucurați-vă de soare și de o companie plăcută în timp ce așteptați să se facă mâncarea la grătar. La vidaXL puteți găsi o mulțime de grătare frumoase care să vă transforme într-un adevărat bucătar în aer liber. De exemplu, puteți alege un grătar tradițional cu cărbune, un grătar electric, un grătar de masă, dacă aveți spațiu limitat, sau un grătar cu afumătoare pentru cei care sunt bucătari mai experimentați.


Diferite grătare disponibile la vidaXL

În timp ce, în trecut, grătarul cu cărbune era standardul, în prezent există multe tipuri diferite disponibile. Mai jos puteți citi cum funcționează cele mai populare tipuri de grătar și pentru ce feluri de mâncare sunt mai potrivite:

Grătar cu gaz: Ceea ce face grătarul cu gaz atât de popular este faptul că se încălzește foarte repede. Acest lucru vă face să nu pierdeți timp pentru a aștepta cărbunii să se încălzească, astfel încât să puteți începe imediat grătarul. Ceea ce este, de asemenea, convenabil este faptul că puteți controla cu ușurință înălțimea flăcărilor. În acest fel, puteți găti carnea perfect, fără a fi nevoie să vă faceți griji că se arde. Cu toate acestea, un lucru la care trebuie să fiți totuși atent este să verificați dacă aveți suficient gaz înainte de a porni grătarul. Desigur, ar fi păcat dacă flăcările s-ar stinge în timp ce gătiți.

Grătar electric: Pentru versiunea electrică, grătarul se încălzește, de asemenea, repede și puteți controla foarte bine temperatura acestui barbecue. Un alt avantaj al grătarului electric este că, de obicei, acesta are dimensiuni puțin mai mici. Aceasta vă permite să îl utilizați aproape oriunde, chiar dacă nu aveți o curte mare. Rețineți că veți avea nevoie de un cablu prelungitor pentru a utiliza acest tip de barbecue. Așadar, asigurați-vă că veți fi întotdeauna pregătit înainte de a începe petrecerea la grătar.

Grătarul cu cărbune: cea mai clasică variantă pe care o puteți cumpăra este grătarul cu cărbune. Acesta este tipul de grătar care asigură un gust al mâncării așa cum se așteaptă cei mai mulți. Folosind cărbune, carnea și legumele dvs. obțin o aromă de fum plăcută. Singurul dezavantaj al unui grătar cu cărbune este faptul că trebuie să începeți să preparați la timp grătarul. Cărbunele are nevoie de ceva timp pentru a fi suficient de încins. Cu toate acestea, cu puțină răbdare, vă puteți bucura de o mâncare minunată cu acea aromă afumată autentică de barbecue.


Întreținerea grătarului dvs.

Pentru a vă asigura că vă puteți bucura pe deplin de grătarul dvs., este important să îl întrețineți corect. După utilizare, este important să curățați în mod corespunzător grătarul. Asigurați-vă că toate resturile alimentare sunt îndepărtate, astfel încât grila să nu fie afectată. Puteți arunca cenușa rămasă cu gunoiul normal.

Asigurați-vă că totul este complet răcit înainte de aruncare! În plus, este bine să depozitați grătarul în lunile de iarnă. Puneți-l în interior sau acoperiți-l cu o husă de protecție. În acest fel, preveniți orice formă de rugină sau uzură din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.


Comandați un barbecue la vidaXL

După ce ați găsit grătarul perfect, îl puteți comanda cu ușurință la vidaXL. Livrarea este întotdeauna gratuită, oricât de mare ar fi grătarul pe care îl comandați!

Vezi mai mult